上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.25

收藏  |  訂閱
53  316.2k

有無人去過情色時光機3分21秒那間?(窗街南行左轉入e街第一間)

引用:
原帖由 steinjack 於 2021-1-15 15:19 發表 查看引用來源

四眼以前試過,潛健但下面幾乎白切,皮白滑青根,都幾爽,不過而家可能殘好多,唔敢再搵。
最怕假野,好彩無試。

唔知SSP髮仔仲有邊個白切?

引用:
原帖由 steinjack 於 2021-1-15 23:37 發表 查看引用來源

2'40" 查google map 就認到。
找到了。

這間舖有時在六點左右就收舖,豉油話要返去煮飯‘

片中站著著黑式橫間條就係豉油,之前有佢電話,有時約定晚上收舖後才去。

入到去豉油二話不說自己除底褲。

這間舖在去年搬左去足街同福華轉角,玩左幾次無乜新意,無再去。

附件

引用:
原帖由 bbb1000 於 2021-1-17 22:25 發表 查看引用來源

似乎係老同旁邊個間
老同旁邊個間,以前銀行?

引用:
原帖由 中女addict 於 2021-1-19 19:08 發表 查看引用來源
【疫情資訊】

政府將會刊憲,列明深水埗欽州街、大埔道、楓樹街同荔枝角道範圍以內嘅大廈喺過去14日內只要曾有1宗確診個案或在大廈內逗留過2小時的人都需要強制檢測。

#華安大廈嘅街坊請留意

#一個中 #成棟都要驗 ...
正常來講,好少會逗留超過兩小時,同埋點知d訪客係邊個?

今次ssp疫區:西北至欽州街,東北至大埔道,東南至楓樹街,西南至荔枝角道。

即係荔枝角道以南的e街,陰街,窗街,石街唔包在內。

引用:
原帖由 taipoman 於 2021-1-20 00:42 發表 查看引用來源

小心上鏡呀,一定有傳媒跟 😅
我所講係在成為疫區之前果一批訪客。

引用:
原帖由 siew1203 於 2021-1-20 09:12 發表 查看引用來源
哇成個掃地阿姐哈哈哈哈哈哈哈
咁你屌過掃地阿姐未?

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-1-20 12:34 發表 查看引用來源
各師兄, 醫街&欽街交界, 近藍槍街果邊, 有幾間髮仔, 吾知你地有無試過? 價位如何? 麻煩告之.
欽街同藍街相距好遠

引用:
原帖由 hkg369 於 2021-1-20 13:43 發表 查看引用來源
師兄, 我意思系欽街&醫街交界, 十字路口位有幾間髮仔地鋪, 大家有無試過呢? 麻煩推介.
都係果幾味,兩紅起錶,其實d女走來走去。

紫花上到閣樓會先同你用冷水洗雀。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆