上一頁下一頁
發新話題

DEL

收藏  |  訂閱
101  538.4k

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2022-6-30 16:40 發表 查看引用來源

剛路過細舖,見到後生華月姐,細細粒短髮朦眼,著黃底黑間衫激似李華月!剛做完過伯伯客,唔知系咪大jer明前輩?

另見有件c10成個迷你版擇大大甘,嚇死我了!仲笑淫淫甘撩我入來按摩,即閃冇回頭! ...
昨日無去ssp

迷你版習大大在邊個舖?

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2022-7-2 04:02 發表 查看引用來源

我指30號禮拜四,仲以為咁有緣碰見你,

咪同華月姐同一間舖,佢唔撩我按摩我仲以為佢係清潔阿嬸黎。。。
女版習大大係咪黑黑地矮小阿嬸咁樣?

引用:
原帖由 hongkonger97 於 2022-7-3 18:12 發表 查看引用來源

系,成個掃街清潔阿嬸甘,真系好難有人食得落!

剛路經祝街10X89旁間足仔,果件細粒健康膚色,短金毛平胸c9好啱你口味,之前佢系添我湖對面做有揾過佢,見佢搭正6pm收工,有條佬同仔泊架van仔系附近接佢放工,個佬又接受到佢(老婆? ...
係咪10X86隔幾間,那間剪髮細舖?

曾問過話唔做按摩

引用:
原帖由 中女addict 於 2022-7-4 10:46 發表 查看引用來源

no , 佢講舊肥姐舖
咁10X89係點解。

引用:
原帖由 jasonoyster 於 2022-7-4 15:58 發表 查看引用來源

應該係祝街新開果間文青店,人生不如意事情
恍然大悟。

呢間肥姐年代都留下唔少9毛,連肥姐本人都食過。

但轉手後無再去,驚要逐樣計。

話時話,足街布行隔離間瀨精,係咪轉左正?

最近只有一個女人剪髮。
以前有幾個阿姐坐晌度等運到,同埋有一班麻甩佬坐晒晌到唔知做乜。

引用:
原帖由 waihin2013 於 2022-7-4 18:53 發表 查看引用來源
依間幫親剪髮多年,老闆好人勤力,由細鋪做到大鋪,細鋪時有幫我DUP過骨.......
大鋪她主力剪髮,其她D女一向都無個掂,以前有個高0幾姣,夠高,黑絲係基本,幫親過幾次,
現在無做了,吾知去了邊??? ...
以前個老闆娘個面好白,最初在大舖都有同人起機,後來將副業交俾人做。

隔離間布行就係銷魂之地。

d女話好差又唔算係,都係普通c9/10貨式。

引用:
原帖由 steinjack 於 2022-7-4 23:53 發表 查看引用來源

呢間之前試過, 有C9做升空, 近日開都無開.
最近間野每十日唔開六、七日。

引用:
原帖由 dragonflydanny1 於 2022-7-6 18:54 發表 查看引用來源

如意店
而家薯片店得番一個四眼長髮假波,好似由第二檔過來。

引用:
原帖由 jasonoyster 於 2022-7-7 13:05 發表 查看引用來源
第一眼離遠見四眼假波都嚇一嚇,以為眼花見到薯片
两個樣差好遠。

不過呢间同隔鄰都係假波,以後可以不理。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆