家有淫妻愛露出 (二)

收藏  |  訂閱
15  335.1k

你個頭像相係未呀嫂?呀嫂咩年紀?睇身型同我老婆差唔多

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-10-15 22:49 發表 查看引用來源

係呀,果次拉高窗廉推佢狗仔前拍低😊
中熟la, 三十到尾
你太太好砌嗎?
佢40頭仲係好好水,都算好砌,近年比以前肥咗少少,係覺得佢唔夠淫

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-10-15 23:30 發表 查看引用來源

我不強求,始終係自己嘅精廁
但間中一次都好呀,都咁大個人,又吾係處,做足安全措施米得law,又吾係日日攪
我同你唸法一樣,我老婆話過想同d大隻小鮮肉做,不過我知佢得個講字,吾敢去試

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-10-16 01:24 發表 查看引用來源

我之前考慮過
被熟人插過入去,第日大家再出尼,點算?
(之前試過酒後wing 緊果時半推半就挾住佢入車廂比朋友摷左陣,冇插入,大家而家都冇再出尼) ...
你老婆只係擔心影響工作,只要搵過信得過嘅人,大家關係只係SP,離開房間後就如陌路人,當然事前可以有足夠溝通,問題係你太太想定唔想姐?

引用:
原帖由 andy1805 於 2022-10-16 13:47 發表 查看引用來源
師兄,有道理喎!尼度有人俾阿嫂慢慢揀,叫埋阿嫂上嚟一齊傾
我覺得要釋除女方疑慮,等佢可以放心去試,有時有啲女只係差一步,就算大家約好晒出埋嚟,就算突然say no都唔好勉強

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-10-16 16:48 發表 查看引用來源

佢曾經話:世事嘅嘢你點知,舒服一次但帶來隱憂都唔值啦
你老婆同我老婆一樣,性方面都算肯玩肯配合,同様工作上很忙放假仲要同呀囡溫習,所以就算有幻想但都冇時間去實踐

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-10-16 17:36 發表 查看引用來源
咁生之前有冇同佢玩過乜嘢?
都冇乜特別,野戰、車震、玩下玩具、影相、錄音、拍片呢啲

引用:
原帖由 人夫愛人妻 於 2022-10-16 18:11 發表 查看引用來源

平日放下假,阿女返學就去下酒店癫番次,2P好3P好,放鬆下,包佢返唔到轉頭。
佢平日都要返工,放假又温習,就連出街食飯都冇時間,何況爆房

其實喺車度試吓攪下老婆,而個朋友喺隔離睇,等到撻著呀嫂或者半醉時加入,話吾定可以3p

引用:
原帖由 issacsac 於 2022-10-22 23:16 發表 查看引用來源

我冇咁樂觀
估佢feel 到有人喺自己下面出出入入,
可能會扎醒,咁就大鑊!
如果扎醒見到係你應該唔會反抗,個老友只係坐埋一邊做觀眾,未必發覺到,攪到佢興起時,就算發現有人都可能唔理得咁多

前往最後回覆