上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
222  315.9k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-4 12:12 發表 查看引用來源

其實應該咁講好睇對手同埋個興奮程度
同埋點樣可以耐啲,好重要係自己點控制個節奏,當你想射嘅時候,點樣去停下或者短暫抽出嚟減低個刺激度,同條野個敏感度
舉個例我第一次屌呢條女因為新鮮當然興奮啲啦,呢條女又係窄 ...
真係高手,吾怪之咁多女食😆😆

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-4 12:39 發表 查看引用來源

師兄又笑我啦😓😓其實係自己咸濕,扑得野多咪食得點控制囉,同埋年紀大咗真係冇後生嘅時候咁敏感,相對時間係耐咗
好似我老婆同紅顏咁佢哋一開始高潮就算我唔鬱唔插佢哋佢哋個妹妹都會啜下給下咁,其實係好容易出嘢
不 ...
唔係笑你呀,真係覺得你犀利,我應該大過你所以知道年紀大性方面咩能力,你都識講家姐前夫未含完就射,而你頂得順家姐個口仲可以屌到佢升天,你話能力上差幾遠😆,呢方面冇得認叻,有啲人又話自己點大點長,又話幾耐,上到床先見真章

同埋你d對手都係高質,又新鮮仲吾使用袋,正常男人都好快被KO😄😄

引用:
原帖由 sagax 於 2024-4-4 13:23 發表 查看引用來源
女的食過養陰丸會仲勁敏感,我送給她食怎知原來佢一日食四粒以上,潮噴成床,之後話咗佢每日上限兩粒,又要氈定毛巾
真係咁有效😄,有機會都比老婆試吓先

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-5 11:25 發表 查看引用來源

原來我有果個偷食人妻既相🤫係咪唔似出嚟偷食?🤭
短裙黑C😍正呀,其實偷食冇樣睇,不過一開聲同睇對答反應已經知係唔係會偷食🫢

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-5 12:02 發表 查看引用來源

第一次同我爆房扑嘢,一入到房判若兩人,不但主動而且又姣又淫,一啲怕醜都冇,絕對係熟手肯定性經驗豐富
呢啲偷食淫妻表面上真係好純品,上到床勁淫蕩 ...
應該偷食開,主動直接享受

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-5 19:27 發表 查看引用來源

當然係啦,就算紅顏同我咁熟譏咗咁多年,我第一次同佢扑嘢,捉住佢隻手摸我條嘢紅顏都怕醜啦,我想隻手入去紅顏條底褲摸佢妹妹,紅顏都夾緊對腳話唔好啦
呢條淫妻第一次同我扑嘢攬住我嘴兩嘢,隻手已經揸住我條嘢仲摔緊個 ...
出嚟偷食當然遇到啲自動波淫娃先好玩😄😄

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-8 08:42 發表 查看引用來源

有師兄話想睇下我老婆full body,又分享一張🤫🤫
好正呀,黑色三點色顯得特別白淨😄😄

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-10 00:52 發表 查看引用來源

今晚又同紅顏去左搞野又內射,佢今晚好嗲好濕呀
咁耐先可以比C兄你寵幸,當然特別濕🫢

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-13 16:09 發表 查看引用來源

佢返工已經著得好密實,唔會再戴一啲胸圍再托高對波或者突出大條波罅🤭佢以前有個舊老闆成日𥄫我老婆,成日想裝佢裙底,有一次我老婆著條短裙坐喺梳化應該有啲走光可能畀呢個老闆裝到條底褲,我老婆話見到佢扯起曬
所以 ...
呀嫂咁正,淨係著短裙高踭鞋已經扯,何況仲見到底,可能佢老闆見到佢著短裙所以叫佢入房坐喺梳化傾嘢,咁就可以慢慢欣賞😆😆

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆