上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
222  316.0k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-22 13:52 發表 查看引用來源

落咗嚟香港個老公喺大陸又冇細路應該都冇乜感情,應該未離婚嘅,又唔係出嚟玩嗰隻格,呢啲年紀都有性需要啩?雖然我冇問家姐詳情家姐做埋淫媒都仲得,我扑佢個朋友唔緊要,最緊要我都會扑佢啫
雖然我冇同佢講,佢成日都話我 ...
唔止你家姐咁咁講,身為男人都覺得你好強,一個星期射5-6日,40幾歲人真係唔係個個得

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-22 14:18 發表 查看引用來源

師兄唔好玩我啦,三,四日就有,有時少啲㗎你估仲18 22咩?🤭😆唔通唔餵飽老婆咩?
3-4日都吾少野,呀嫂又真係幾大食,不過佢咁正又肯玩,應該扑極都仲有新鮮感😆

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-22 17:21 發表 查看引用來源

撞啱啫,嗰晚我同幾個兄弟同幾條女喺度飲,其中有兩個係做美容嘅,飲到中段其中有條女話叫佢個friend收工上嚟飲,我哋話冇問題
點知條女成十點先上嚟,大部分人都走咗,淨返我同上嚟條女嗰個friend,條女收工上到嚟飲咗兩 ...
C兄真係有食女運,條女醉咗咁反應好唔好?扑左佢幾多次?

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-23 08:01 發表 查看引用來源

我咸濕啫,見到大波波手痕埋去揸下啫,就算有時連我老婆我都會無端端埋去揸下佢㗎🤣😆
就係吾係老婆先無端端揸落去🫢🫢

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-23 09:02 發表 查看引用來源

係呀,肯定有f Cup或以上
除非係波控,否則太大吾係咁好睇,缺乏美感😆

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-23 10:48 發表 查看引用來源

呢個就唔知不過年紀係大過我
紅顏成日都同我講笑但我又粗又長,都唔知我老婆點頂?🤣😆我同佢講咁你又畀我屌🤭🤣
紅顏有時都幾衰🤭佢話我條嘢好深色因為我成日屌閪唔帶袋,畀女人啲淫水整到深色曬🤣 ...
我都話你有封料到,吾係d女點會爭住比你扑吾放手😆😆

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-23 12:14 發表 查看引用來源

突然間諗起紅顏個pat pat🤣好想即刻約佢拍拍佢🤫🤭
佢以前都好少著呢啲咁性感嘅底褲,又係畀我開發咗🤣
正呀,個pat都好挺個型好靚,不過扑起上嚟應該呀嫂好啲

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-23 16:02 發表 查看引用來源

只係睇兩對腳,男人角度想屌邊個?
我一定揀呀嫂對腳,靚腳吾一定要長,如果冇睇錯呀嫂對腳應該短過紅顏,但係個pat就係呀嫂大啲,所以著埋高踭鞋比例上呀嫂會吸引啲😆

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-23 18:24 發表 查看引用來源

係短過紅顏pat 都係我老婆大d
就係咁先正,充滿女人味,加埋著衫打扮一定引死人

引用:
原帖由 mm28 於 2024-4-24 11:13 發表 查看引用來源

sp嚟㗎🤭放張老婆平日返工裝,唔打開外衫就好密實🤭打開咗就好胸狠😂
返工都咁胸狠😆,老闆一定冇窄型,感覺呀嫂對嘢仲大過sp

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆