上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
222  316.1k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-26 10:35 發表 查看引用來源

我唔係記得好清楚好似而家53就嚟54,咁佢乳頭同下面都唔算話好深色,好似你話齋牛肺咁真係扯唔起
50路就真係未試過,如果keep得好都想試吓🫢

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-3-26 10:41 發表 查看引用來源
都可能係!佢話離婚咁耐淨係比佢前夫個friend屌過!
呢啲餓左咁耐,為求搵食,一定老吹扮淑女

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-26 11:26 發表 查看引用來源

佢一向都話好多人溝,佢唔制啫🤣據我所知得一個五十幾歲未結婚既傻仔雞蟲想溝佢屌吓同一個六十幾好矮細退咗休既呀伯(冇結過婚)係想溝佢,不過家姐又眼角高,食唔落🤭😜🤣所以佢咪咁主動溝我囉,起碼肯定可能餵飽佢 ...
女人有時間出嚟玩有人溝容咩易吖,問題係你揀人人揀你,已經唔係後生,係高質就一早吾憂冇人屌,包括你一開始已經想屌佢啦,結果係冇🫢

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-26 11:34 發表 查看引用來源

佢試過覺得好滿足同埋佢覺得細佬屌家姐佢好興奮,我知佢感覺
比我都興奮啦,有鮮肉食,仲係佢杯茶,掉轉我食到件後生女我都興奮😆

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-26 11:57 發表 查看引用來源
第二次佢連性感旗袍性感內褲都出埋,因為佢聽過我講知我鍾意呢啲嘢
但係佢唔知呢啲嘢我成日玩冇乜太大嘅興奮🤭🤭所以佢咪乜都肯做同埋靠招呼好囉,講笑咁講你真係綁住佢都仲得🤣🤣 ...
咁佢真係幾冧你同幾玩得咁,生過仔下面會濶左,對於男人來講可以插耐啲都冇咁易射🫢

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-26 15:05 發表 查看引用來源

家姐覺得好sexy但係我睇慣睇熟玩慣玩熟真係唔係覺得好興奮同好特別
佢係著咗件粉紅色短旗袍旗袍裙開高义嘅,前面有個大窿突出條波罅隙,著第四個骨粉紅色絲襪,著條粉紅色通花哩士底褲個妹妹嗰個位置係開咗條大罅隙方 ...
真係悉心打扮去滿足你,就係爲求你一插

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-26 15:31 發表 查看引用來源

為咗我落力啲插佢,佢以為我有好大嘅刺激感,但係其實我真係見慣見熟,何況佢啲身材又唔係勁靚嗰隻佢著起上黎,係真係你屌緊一個中年女人嘅feel
勝在有新鮮感😆,佢口技得唔得呀?

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-26 15:47 發表 查看引用來源

呢樣佢真係好得喎,好細心好盡力無論知嘢同袋袋都同你奶齊佢🤭仲幫我奶菊花不過我唔係好受落
其他女人唔會咁做
咁呢件50路又幾正咁,有打扮有招呼仲可以無限中出

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-26 16:01 發表 查看引用來源
佢想你射多幾次添,佢就爽得過
咁佢總算試過你條大賓州,有冇玩影相?

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-26 19:37 發表 查看引用來源
咁佢唔止對大波波堅,佢個大pat pat都好堅🤭🤭
師兄咁欣賞佢,畀多張你睇下🤭🤭
堅正呀,呢個look已經引死人😍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆