上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
222  315.9k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-26 20:11 發表 查看引用來源

係咪淫婦look?撩屌?🤭
唔係淫婦look,而係sexy look😍

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-27 14:33 發表 查看引用來源

佢飢渴佢嘅事,第二次都係屌咗佢一q咋嘛,我好錫身嘅,其實第二次同佢玩咗好多嘢都玩咗好耐,可能佢細細粒啦嗰一鑊我都砌到佢飽曬散曬🤣😂雖然我中出咗佢之後,佢飽曬攤咗喺張床度唞咗一陣之後又嚟搞我,我同佢講話落街食 ...
回完氣又想返飛,佢食完消夜有冇再叫你上去?🫢

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-27 09:19 發表 查看引用來源

佢唔淫佢唔撩屌,就唔會喺之前買咗啲新嘅內衣褲都著起影相send畀我睇
有冇佢嘅淫相分享下?😆

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-27 18:55 發表 查看引用來源

真係好正㗎,我老婆同sp好多,著住嚟扑嘢特別有情趣🤭
咁沖完涼未又要打扮一番先開始玩

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-27 19:24 發表 查看引用來源

紅顏就好多時都冇化妝,同埋未必次次都性感內衣,所以係好良家婦女feel
下面呢張係紅顏,雖然唔係好大波,不過搞起上嚟真係另外一種feel🤭🤭
波吾使大,整體感覺好就可以啦

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-27 23:22 發表 查看引用來源

佢同家姐好唔同㗎,其實佢好鍾意我不過知道我有老婆係冇可能,所以佢做到真係唔會呷醋,佢曾經講過除非我同老婆離咗婚否則係一定唔會同我一齊,佢係我一個好好嘅傾訴對象,我唔開心嘅嘢都會搵佢傾,唔係淨係扑嘢,佢都知我 ...
唔怪之得你吾中意家姐,甚至討厭,女人最怕就係唔識趣同佔有慾,佢兩樣都有,比我都屌過就算

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-28 11:11 發表 查看引用來源

sp同紅顏從來都唔會咁,佢哋識我第一日都知我有老婆,大家你情我願,就算鍾意都擺喺個心度,唔會做埋啲無謂小動作
家姐就唔同,講到自己幾勁幾勁,好揀擇唔係發姣,問到佢點解畀前夫個friend屌,佢就話佢前夫個friend朱仔鍾 ...
根本就係閪痕,什麼都係借口,佢犯左男人最討厭既就係攪小動作,不過冇計性格天生嘅

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-28 12:03 發表 查看引用來源

佢想揀飲擇食但係佢唔得,我第二次同佢扑嘢,佢仲主動淫過sp,真係未除衫已經下面流曬水
點淫法?可唔可以講多啲d

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-28 22:08 發表 查看引用來源

又講下第二鑊扑我個淫賤家姐
嗰晚佢車咗我返佢屋企,畀咗碗冬蟲草燉湯我飲,跟住倒咗杯紅酒喺度傾計,講佢前夫以前點樣對佢唔好,純粹當佢洩慾工具,鳩痕就屌下佢,完全冇理佢感受,根本完全滿足唔到佢性方便,而且出面仲要 ...
感受到佢真係好high,我諗佢真係冇吹水,真係未試過high咁多次,唔怪之得佢咁冧你啦

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-29 09:52 發表 查看引用來源
嗰晚佢真係好high,應該講high到爆其實仲有好多細節真係文字想未必表達到,或者未講到
其實雖然佢有好多年嘅性經驗但係都係好平凡,而且佢離咗婚近十年只係畀男人屌咗兩次,其實性慾嘅嘢積壓咗好耐,佢之後有同我講畀我屌 ...
佢真係好需要你,出動埋銀彈政策,不過佢睇錯人,如果有啲窮撚又食又拎就一定會,其實佢比多啲空間你,你反而會得閒上去屌佢,可能佢太想佔有你了

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆