上一頁下一頁
發新話題

[簡報]再遊SSP髮廊 #9

收藏  |  訂閱
277  152.9k

呢的工種都被南亞人仕攻佔。
引用:
原帖由 deepwellplayer 於 2013-8-8 09:04 PM 發表 查看引用來源

有班阿差在四街馬會十字路口免費派特惠牌水

yes,排檔果度。
引用:
原帖由 拉莫斯11 於 2013-8-9 04:26 PM 發表 查看引用來源
想問下煙妹係咪係地產代理隔離:smile_44:

後生無敵喎,三哥至愛。
引用:
原帖由 拉莫斯11 於 2013-8-9 07:34 PM 發表 查看引用來源
我知個阿扑望邊間髮仔啦,X仁,個間有乜好野架。:smile_41: 另煙妹後生就後生,不過望落吾係我杯茶:smile_39:

奶媽要間兩個鐘到喂女,你要食 LIN 就要 LIN LIN 佢架。
引用:
原帖由 拉莫斯11 於 2013-8-9 07:28 PM 發表 查看引用來源
吾該单身兄:smile_o05: 今日走去巡視一下 確定位置,本來去飲人奶架:smile_13: ,但奶妈吾係度, 其餘不诺食,新記又係上次做我果個,因我想試阿平,结果走番去老地方,臨走見有後生仔 ...

你講呀平呀,最好又係 LIN LIN 佢,吳係上左鐘就搵吳到。
引用:
原帖由 拉莫斯11 於 2013-8-9 08:13 PM 發表 查看引用來源
條腿冇番,:smile_45: 試左第個,玩得開心,走時揾到杯茶:smile_40: ,奈何冇時間試:smile_39:

今日去搵四妹原來未返,行下行下都吳見有好野,食完野返公司,放工時按錯制變左 LIN LIN 四妹,剛回,下星期先至搵佢啦。

抄左,好野!星期一二落去搵四妹賀賀佢。
引用:
原帖由 iamsamuel 於 2013-8-10 04:13 PM 發表 查看引用來源
條粗口癲雞林老師俾人炒左唔知會唔會落 SSP 客串搵食?
咁鐘意屌人岩佢隻西婆發揮  

借問三哥,煙妹同Ms Cool 比較,邊個後生呢。

越南婆有個囡囡下午先開工,好 cool 架!
引用:
原帖由 Jimmychan05 於 2013-8-10 06:28 PM 發表 查看引用來源

寡佬師兄,跟乜咗,唔知邊個Ms Cool添。

肥姐吳鐘意,所以冇叫三哥比較。
引用:
原帖由 deepwellplayer 於 2013-8-10 06:36 PM 發表 查看引用來源

咁miss cool同女神呢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆