上一頁下一頁
發新話題

[簡報]再遊SSP髮廊 #9

收藏  |  訂閱
277  152.6k

吳係我
引用:
原帖由 Jimmychan05 於 2013-8-30 07:50 PM 發表 查看引用來源

俾你截咗胡添。

行大運,秋風送爽就話者,熱成咁返家嘆冷氣好過。
而且身水身汗,跟住加埋口水,好吳舒服既。
引用:
原帖由 Jimmychan05 於 2013-8-30 09:05 PM 發表 查看引用來源

原本諗住去英皇御准,點知無人。跟住老地方得番肥姐,咁又見D師兄話阿,味去睇吓。見唔到,味估俾寡佬兄截胡。

冇理由要有關X琳咁靚,好似四妹有師兄話頂吳順,我就覺得 OK,薯片就好難食,我就埋首波中。
引用:
原帖由 deepwellplayer 於 2013-8-31 07:55 AM 發表 查看引用來源

唔怕影響心情咩?

果次同我玩足三十分鐘都吳面黑,咁多年係薯片乍!
引用:
原帖由 kbmj130 於 2013-8-31 10:09 AM 發表 查看引用來源

弓起師兄,入左成二十分鐘咁爽,最滿足之處莫過於始,如果去快仔,有d10分鐘就話係咁耐都唔出架,快d出啦。薯片真係敬業樂業呀

心態問題,樣對我吳係太重要,我吳嘔就得喇。
最重要係我明白係做繄交易,條囡吳憎惡我,我吳覺得嘔,廿幾卅分鐘過左,大家都拜拜!
引用:
原帖由 deepwellplayer 於 2013-8-31 03:54 PM 發表 查看引用來源

話明惡頂就幾歹都唔食
免得影響靚心情

明智,沖個靚涼涼下冷氣吳知幾好。
引用:
原帖由 Jimmychan05 於 2013-8-30 10:43 PM 發表 查看引用來源

去到見唔倒亞英,跟住返家嘆冷氣。

睇黎又係同一故事!
引用:
原帖由 eagle3wc2004 於 2013-8-31 09:40 AM 發表 查看引用來源

:smile_30::smile_30:佢對個得都係咁講:smile_30::smile_30:

"頂吳順屌西羅!"
引用:
原帖由 Jimmychan05 於 2013-8-31 12:22 PM 發表 查看引用來源

薯片都好lum你喎。

果的幫襯一次就算。
引用:
原帖由 拉莫斯11 於 2013-8-31 04:41 PM 發表 查看引用來源
所以而家吾玩快仔,:smile_39: 試過剛入左去即話痛,插都末插,攪到冇哂引:smile_39:

試過搞到成手水,順手抹係佢羅友度。:smile_30:
以前我可以將中指入哂,而家佢話吳好,咁咪卒碟羅。:smile_47:
引用:
原帖由 拉莫斯11 於 2013-8-31 04:53 PM 發表 查看引用來源
暑片樣我接受到,係驚太狂野,同埋真係淫:smile_47: 禽日乜都未做,我了佢西時,原來已经濕哂:smile_47: 自問未攪high暑片,真係整high嘅話,我驚我頂吾住:smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆