上一頁下一頁
發新話題

[簡報]再遊SSP髮廊 #9

收藏  |  訂閱
277  152.9k

之前放的,因佢都知我地講佢點呀點,而家收返小小同吳多 like。所以別號改到變蕃片,希望佢吳奶。
引用:
原帖由 Jimmychan05 於 2013-9-11 11:00 PM 發表 查看引用來源

薯片算唔算?

咁我可能知邊個,見過條金毛佬係度染髮,又有人剪髮,搞到我費是入去。
引用:
原帖由 deepwellplayer 於 2013-9-11 11:12 PM 發表 查看引用來源

問下姐
不過幾嫩口,海壇近欽州

你頂住的金牛入去係囡都派,嘩!法哥都吳夠你受歡迎。佢地都係講金,你就講身,各取所需!
引用:
原帖由 lonly9394 於 2013-9-12 12:28 AM 發表 查看引用來源
今日行過,覺得始終後生靚仔高大有著數!我呢的五短身材加樣子似八兩金連x人的囡見到都唔想做我地。

漏左 say 早晨!

頭先再去行去望望,睇黎冇得按。
另:行行下有起色喎,硬羅喎:smile_34:,雖然重係頭重重:smile_45:,一於去搵四妹:smile_47:,惑覺一樣,二哥話是齋,感覺良好
四妹話,你寫時寫,吳好咁露骨。照做羅:smile_35:。
引用:
原帖由 Jimmychan05 於 2013-9-12 02:32 PM 發表 查看引用來源

唔該師兄,慳番,唔洗落去巡一轉。

係喎,二哥你去左邊,被發現左被禁足!

回覆 1369# 的帖子

大家咁話,今日再睇下四妹,樣都ok喎!

行到身水身汗成身臭臭地喇一定,都吳好意思,講下按下又PART II時間,又可以見 UU喇
佢都算好人頂得我順果度好麻
引用:
原帖由 lonly9394 於 2013-9-12 05:45 PM 發表 查看引用來源

其實買妹同佢事頭都算好生意!!可能比人感覺真誠的。

吳知係咪心情靚,睇人都靚的。:smile_35:
引用:
原帖由 Jimmychan05 於 2013-9-12 07:44 PM 發表 查看引用來源

你都睇咗好多次,今日又再睇,好明顯想用甜言蜜話lum四妹攞著數。

係呀,病左咁多日真係悶,今年好多病。:smile_19:
天青氣~~~~熱,行下又好似好的,心情靚返的。
一路行去,好多檔都冇人,全部上鐘,嘩,好生意到,你話咁都見到四妹,係咪要開心喇!:smile_47:
引用:
原帖由 Jimmychan05 於 2013-9-12 07:45 PM 發表 查看引用來源
今日應該更加感覺良好。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆