上一頁下一頁
發新話題

[簡報]再遊SSP髮廊 #9

收藏  |  訂閱
277  152.6k

語音小心的麻,講到咁明做乜!:smile_39:
and 七兄,小心的,我都試過間公司摺埋之前搬左好野走,老細又話冇錢,卒之有汗水冇薪水。:smile_22:
引用:
原帖由 silverseven 於 2013-7-30 09:33 AM 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 單身寡佬 於 2013-7-29 10:04 PM 發表 查看引用來源
whatsapp 封埋薯片喇,安樂哂!

昨日比老闆同老闆娘夾左成日對住核數師, 但一直遊花園, 一放工即閃:smi ...

全包就吳貴,但係我睇得齋按,如果夠力水又按得好都可以接受。
引用:
原帖由 deepwellplayer 於 2013-7-30 12:53 PM 發表 查看引用來源
即係45min$150
如果全包價都可接受

咁有冇賀一賀佢!
引用:
原帖由 deepwellplayer 於 2013-7-30 07:55 PM 發表 查看引用來源
原來白滑生日

而家乜九都 block 哂,吳使煩。
引用:
原帖由 肥鶴 於 2013-7-30 08:34 PM 發表 查看引用來源
單身兄真係要小心,我都覺得佢老煩

因為要避呀平姐呢間我已經 out 左,block 左薯片後 block 埋呀平。:smile_39:
引用:
原帖由 拉莫斯11 於 2013-7-31 12:51 AM 發表 查看引用來源
師兄,你又鐘意高比架,我都係,:smile_40: 識貨:smile_o12: ,我至僧勒傻雞士,技術差冇品兼個樣成個傻西:smile_30: 。

咁有冇搓到走左後面去:smile_30:
引用:
原帖由 man30 於 2013-7-31 08:16 AM 發表 查看引用來源
昨晚去左mk某usb玩"鬼影變幻球", 對波大到一隻手摸吾晒,不過對波前部份係水袋:smile_40:

跌左一較,休息下先。
引用:
原帖由 拉莫斯11 於 2013-7-31 02:42 PM 發表 查看引用來源
唉!冇乜髮記運:smile_39: ,詳情不述啦,:smile_42而家: 得番四妹同馬尾試,莫非要同單身爭四妹,單身兄别怪我啊

係咪:我死喇~~啊~~啊~~啊~~我死喇:smile_47:;咁死法!
引用:
原帖由 iamsamuel 於 2013-7-31 05:05 PM 發表 查看引用來源
人生得一性知己,死而無憾

拿,UU個度~記得我左你右呀吳好錯!錯左就:smile_19::smile_19::smile_19:
引用:
原帖由 拉莫斯11 於 2013-7-31 02:42 PM 發表 查看引用來源
唉!冇乜髮記運:smile_39: ,詳情不述啦,:smile_42而家: 得番四妹同馬尾試,莫非要同單身爭四妹,單身兄别怪我啊

我估:煙妹。
引用:
原帖由 拉莫斯11 於 2013-7-31 02:48 PM 發表 查看引用來源
某日試左某妹,好玩就好玩啊,任我卒任我嗟圓金扁,重有利叠利添:smile_47: 但奈何不是我茶, 幾時先可以揾一位同我合拍又是我杯茶的囡囡啊:')

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆