收藏  |  訂閱
10  5.7k

我想請教大家一D經驗。我同老公從拍拖到結婚都好多年,都有幾年親熱經驗。
大家前戲都會做咩?我想同老公試下多D。
我地比較普通,通常佢一邊摸,kiss就一邊除衫,會慢慢摸我個bra之後除,跟著會kiss 我全身。我會攬住摸佢背脊同下面。不過佢唔鍾意我摸佢下面同含,因為佢話咁會好敏感怕射。佢會繼續摸我對波同陰部,同時會Kiss我對波,通常咁我就會覺得好high,下面開始濕同埋老公話我乳頭開始硬,之後我會幫佢戴套。跟住佢摸多陣就慢慢插入。通常我地會係女上男下同男上女下之間換幾次姿勢,老公中意我係上面因為話好鍾意見到我對波震震下,同埋可以一邊摸我對波。最後我會叫佢係上面,我覺得佢係上面插入,尤其有一個位置插入我會好快高潮,是個幾次只要插正個角度,我幾乎10次性愛有7次有高潮。

有幾個問題:
其實我想問,我地個過程會唔會太單調?有冇好的經驗?
我個高潮感覺係好痕全身酥麻,會有幾秒個人震曬,好似有電咁,會真系呻吟,啊啊啊之類,好出力攔住老公,老公話個一刻我會咪曬眼同喘氣,大家高潮係唔係都係咁?
有時我有快感個陣會覺得好急尿,好像放出,但又怕整污糟床單。係唔係正常?
我會呻吟,不過只係當佢摸我對波同下面同埋插得舒服先會,同埋好細聲,只係唔 唔 啊 嗯 嗯 啊,同Av上面嗰啲一除衫就呻吟好唔同,我算唔算性冷淡?老公試過問我點解唔叫,我話怕羞。
老公平時插5到8分鐘就射,當我係上面會更快,有時我呻吟會領到老公更快,點解?有冇辦法?我係唔係唔應該係上面同忍住唔叫?有時忍住誤呻吟但總係覺得差D氣氛。
我知道老公中意我係上面,我應該點移動可以領導大家舒服同冇咁快射?
老公用延時安全套可以插30分鐘,但佢話有時會半路軟同射精感覺差,點解?我都擔心副作用。有冇其他辦法可以延時間?加厚嘅安全套得唔得?

引用:
原帖由 violin817 於 2019-12-31 09:15 發表 查看引用來源
唔用套都咁快可能佢好敏感
好易就得到快感
你高潮急尿個個可能係要潮吹啦
咁係唔係要放D尿出?咩感覺?潮吹同高潮唔同?
個D水係唔係同高潮前濕個D一樣?

回覆 6# freeman1010 的帖子

女上應該點郁好?上下?

回覆 8# freeman1010 的帖子

我唔係好識,多數係前後或者上下。有時老公會捉住我佢向上插。

老公会一边摸我对波,有时会坐起身含我对波,我继续摇之类。

引用:
原帖由 katieW 於 2020-1-6 12:52 發表 查看引用來源
坦白說 我反而覺得一直追求刺激或者新意 會有一點點本末倒置吧 性愛只是兩個人的肉體交流和溝通 最單純最直接的性愛模式才是最理想

我也喜歡老公在上面插入 喜歡被他壓住的感覺 也喜歡讓他來主導然後自己配合他的一 ...
加油!我地都係慢慢摸索。依家可以同步高潮

我發覺原來自己手淫後做愛會快高潮。
前幾日同老公一齊係屋企,大家kiss下有感覺就叫老公沖涼先。我自己於是忍唔住係床上自己摸下,結果摸摸下好high,我摸自己對波同下面。好似好快有一次高潮嘅感覺。之後老公出來,我已經全身裸體係床上,佢慢慢過我邊,我地開始互相摸,kiss。我被老公摸幾下就好舒服,老公話我好快有感覺,因為佢發覺我好濕,乳頭突起。D呻吟聲好快出。可能自己搞過一次,我好恨好酥麻,但又好似好累。於是我自己慢慢訓係度,配合老公節奏享受。我合上眼,由得老公摸同吻全身。每當佢摸對波同陰部我就忍唔住叫。今次老公男上位插入,我好鐘意佢慢慢好深入咁抽插。仲話佢聽插咩角度同速度最舒服。老公好配合。老公話聽到我呻吟聲好舒服,啊嗯嗯啊喔嗯嗯之類,因為我一向唔大聲。但佢話咁最好聽。好快我地就高潮左。老公射個陣震幾下又叫左幾聲,我同老公講話我地一齊高潮啦之類,我跟著啊左幾下,我第二次高潮啦,持續左好幾秒全身好似軟曬咁。

引用:
原帖由 wong1985916 於 2020-2-24 11:05 發表 查看引用來源
有幾個問題:
1.其實我想問,我地個過程會唔會太單調?有冇好的經驗?唔算單調啦..我同老公都一齊左10年,三年前都只係用手揸下我對波就插,十分鐘就完事,係依加先多左野玩,用玩具搞到我潮吹,69一齊爽,整到床單濕左咪換囉~唔好忍~最重 ...
有抽到30分鐘

引用:
原帖由 wong1985916 於 2020-2-24 11:05 發表 查看引用來源
有幾個問題:
1.其實我想問,我地個過程會唔會太單調?有冇好的經驗?唔算單調啦..我同老公都一齊左10年,三年前都只係用手揸下我對波就插,十分鐘就完事,係依加先多左野玩,用玩具搞到我潮吹,69一齊爽,整到床單濕左咪換囉~唔好忍~最重 ...
我老公都係, 摸對波同下面。
最近試過伸手指入我下面, 佢話摸到一點,我好Hi感, 跟著就好急尿。係唔係潮吹?
你地性玩具係邊到買?咩類型?

回覆 42# wong1985916 的帖子

多謝師姐。請問平時係你主動定老公主動話做愛?

前往最後回覆