初試唔用套,真系好舒服

收藏  |  訂閱
17  49.7k

初試唔用套,真系好舒服

老公終於答應唔用套。個晚我主動過去,老公好快硬曬,佢一邊吻我一邊除去我睡衣,我赤裸裸咁係床上。老公嘅手勢搞到我好high,下面好濕,佢係咁摸我對波同陰部,我不停咁呻吟,真系好舒服。 啊,喔,嗯 嗯,老公話好鍾意聽到我出聲。跟住我忍唔住同佢講,直接入,我想你直接入去。老公開始都唔想,話要安全,不過我係咁呻吟,唔係扮,係真舒服,佢都同意就咁入去插幾下。
我雙手摸住佢pat pat, 推佢向我陰道方向,佢話我忍唔住真係入去啦。個下插入我全身震曬,叫床聲啊 啊咁就出曬。唔戴套好舒服,感覺好high, 老公插我幾分鐘我就來了第一次高潮。成個人飄飄下咁,之後老公話要戴上套就出來。
初次唔戴套啊。我個前所未有嘅高潮同呻吟,老公話好吸引。不過最後佢戴套,換了幾個姿勢。前後我2次高潮,佢射左啦,我地抱到實一實

引用:
原帖由 88yes 於 2021-9-14 09:05 發表 查看引用來源
整返個子宮環
唔洗左計右計
下下中出
玩得開心
等妳直接感受老公個龜頭插入既感覺

有冇試過經常外射或安全期射入去都冇事?

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-9-14 08:34 發表 查看引用來源
當然啦如果唔係就唔叫安全期啦😅不過如果M唔準就淨係M後果7日最安全, M前就唔系咁安全啦🤪
我M幾准,其實我係想唔戴套

引用:
原帖由 c_for_car 於 2021-9-14 09:23 發表 查看引用來源
子宮環有效 我咁多年都冇帶套
通常話男人鐘意唔戴,但我調轉。
個下插入真係好舒服,比起老公之前用嘅螺紋同粒粒套舒服

外射其實有冇試過有左?

即係M後即日可以任做?

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-9-20 17:38 發表 查看引用來源
我以前M後8日都是不設防,任砌任射🥰🥰🥰
依家都會?你有冇打算繼續?

老公話擔心M未完會周圍都係

今日試下叫老公直接射。

引用:
原帖由 katieW 於 2021-9-15 11:51 發表 查看引用來源
嗯嗯... 我也記得第一次不用套跟用套時候感覺的差異 就是不一樣 有可能是心理上感覺更親密也可能是感官上的摩擦 畢竟他有他的質感
而且對我來說不用套時候的愛液分泌會較多 較不容易疼痛
就是沒有內射罷了 ...
你地有小朋友嗎?

前往最後回覆