上一頁下一頁
發新話題

請進喲~喵喵泄慾事務所(分店新開張喔!)

收藏  |  訂閱
858  77.2k

引用:
原帖由 ying605 於 2011-9-1 05:11 PM 發表 查看引用來源
今晚再來:smile_o07:
英哥哥也走丫...?

引用:
原帖由 enjoynow 於 2011-9-1 05:12 PM 發表 查看引用來源
三隻?姐姐小穴頂唔順架!

嗯嗯.......

小夕的手指比哥哥幼丫...三隻就剛夠姐姐爽啦....>.<

引用:
原帖由 ying605 於 2011-9-1 05:12 PM 發表 查看引用來源
哥哥一啖啜落穴穴~~唔唔~~~
舌頭不停轉入穴穴~~嗯嗯~~~把口水塞滿淫穴~~
嗯.....哥哥壞....哈...在小夕穴穴吐口水....

引用:
原帖由 enjoynow 於 2011-9-1 05:16 PM 發表 查看引用來源
再快啲呀!

妹妹..........姐.......姐.......好好......好爽呀........
再快啲再入啲哎!

嗯嗯.......(快速以手指抽插..次次頂到子宮..

引用:
原帖由 ying605 於 2011-9-1 05:18 PM 發表 查看引用來源
哥哥要變壞壞跟小夕玩^^
唔唔~~~這是愛的口水~~~舌頭在碰穴穴最敏感處~~嗯嗯~~~
哈...嗯.....(顫...

引用:
原帖由 mrboring 於 2011-9-1 05:20 PM 發表 查看引用來源
你不解釋我就KEEP住震你的啦~
((哥哥請CheckCheck.....

引用:
原帖由 ying605 於 2011-9-1 05:22 PM 發表 查看引用來源
唔唔~~~碰到小夕的g點了~~加速啜~~~嗯嗯~~~
2隻手指也進入穴穴不停挖~~碰到子宮~~
ㄚ....哈...哥哥...不...不要ㄚ........(顫不停....

引用:
原帖由 enjoynow 於 2011-9-1 05:24 PM 發表 查看引用來源
呀......呀........
(雙手緊抱住小喵妹)

小喵妹!四隻哎,姐姐仲未夠呀,可唔可以插到盡呀!

大嗌.......啊啊......妹妹唔好.......唔好停呀.......

姐姐....哈...真色色耶......嗯....(四隻手指抽抽插插...每次也頂到盡...

引用:
原帖由 ying605 於 2011-9-1 05:26 PM 發表 查看引用來源
唔唔~~~小夕像要高潮了~~哥哥加速啜及挖~~~呀呀~~~
很濕很滑~~水一直流
哈哎......(緊緊摟住哥哥..

引用:
原帖由 mrboring 於 2011-9-1 05:24 PM 發表 查看引用來源
嗯~~~呀!!!! 貓喵你的潮吹噴在我的頭頭上...好熱
對不起......嗯....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆