上一頁下一頁
發新話題

[人妻系列] 親眼目睹媽媽的改變 - 正式完結 多謝各位師兄支持

收藏  |  訂閱
91  2.0m

好彩咁晚重睇到你作品..

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2011-10-26 09:42 PM 發表 查看引用來源

因為我都係係讀者,試過人地唔更新,的確內心好難受,十五十六咁,好憎作者。

但依兩年,經歷了不少,開始從懂得多角度去想,所以有人支持,就更加要勤力去寫,唔好令到你失望。
師兄...橕你加認同:smile_40:
就好似~~ronaldinho~~的作品一樣......真係好唔捨得..:')

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2011-10-28 12:37 AM 發表 查看引用來源
第二十三集 - MAY姐的咸片

沿住條路,一路行,聽到好熱鬧既笑聲,歌聲,個場好似好旺咁。

落到樓梯,行多幾步終於見到間房,我行埋度門度,敲了兩下門就有個男人開門俾我。
「你好,我搵四眼珍架!」我望住個 ...
ben哥勁啊...:smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2011-10-29 03:07 PM 發表 查看引用來源
果日更新完,就發燒,今天我先退燒,但喉嚨仲好熱,不停留鼻水,搞到我乜都吾想做,淨係坐係家中看電視!包雲吞!
我諗明天會好番,就會繼續寫嚕

引用:
原帖由 royclub 於 2011-10-30 02:35 AM 發表 查看引用來源
保重BEN哥

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2011-11-3 03:27 AM 發表 查看引用來源

識我都知,我係半夜先更新!

因為要等老婆訓先做到野!我無咩可能可以日光日白更新!

一來返工!二來老婆在家中!

今日係慘在手機無電,搞到係公司無聊果陣,無得打文!不然12點鐘已經交到貨俾大家!
...
師兄你忠實FANS...我啊
一定橕你啦...記唔記我先哈哈:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2011-11-3 03:27 AM 發表 查看引用來源

識我都知,我係半夜先更新!

因為要等老婆訓先做到野!我無咩可能可以日光日白更新!

一來返工!二來老婆在家中!

今日係慘在手機無電,搞到係公司無聊果陣,無得打文!不然12點鐘已經交到貨俾大家!
...
咁我第幾啊...心哥???:smile_13: :smile_13:

:smile_13: :smile_13: 身為5名之內...一定回...支持
哈哈

師兄下集約幾時啊...

:smile_41: :smile_41: :smile_41:
師兄好似靜左...放緊假..
都好充下電:smile_40: :smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆