分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
6  4.5m

求原圖啊大佬。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-5-16 15:04 發表 查看引用來源
尋日俾我發現咗樣嘢,話說上年新年期間同老婆喺個friend屋企開咗個新年party。尋日有個friend message我同我講嗰日喺個party入邊我老婆俾我哋其中一個男性朋友偷影。

我睇完佢個msg之後一頭薄水,即刻問佢邊個,同埋點解 ...
呢2張相都幾好J .
如果我係師兄你, 我會同你老婆講, 我覺得你有朋友話KK 人品有問題, 點都有D防備好D, 空穴來風 一定有原因, 邊個知KK 個心諗緊乜? 會唔會有乜野計劃, 我寧願少個普通朋友 好過增加自己危險, 而且仲要係有朋友講過佢人品有問題, 而且又偷拍你老婆喎..  正常人應該唔會咁做囉, 玩還玩, 風險控制好重要

好懷念師兄你之前淑辣椒水去你老婆下面, 影個套OL相, 好正

正, 好想後推
你老婆條腿 你姨仔個patpat ...
真係正

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-11-3 15:01 發表 查看引用來源

我姨仔個pat真係唔係講玩,好撚正。
早幾日搬嘢嗰陣我剩機用條J頂到佢幾嘢,唔係講笑,好撚舒服
有無機會可以食到姨仔

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2022-11-13 08:08 發表 查看引用來源

總之同佢相處嘅係我,佢平時有幾防走光同佢有心定冇心我點會唔知。住得埋同一間屋,仲要遇著我呢啲人,無論佢平時幾小心都總會有機會俾我𥄫到嘢嘅 ...
所以後面有無入去佢房。
真係好想屌佢

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2023-6-1 10:34 發表 查看引用來源
各位好耐冇見,好多師兄msg我話好掛住我老婆,今日難得上到嚟等我update吓大家我哋嘅近況啦。

其實我哋已經搬咗返去我哋自己屋企住,老婆坐完月之後我哋其實已經搬咗返嚟。不過有個B又加上好多嘢要執同set up,所以一路都好 ...
大大力支持, 想睇啊嫂 (不過更想睇啊嫂細妹, 因為你post呢張好似係細妹既相黎)

本帖最近評分記錄

前往最後回覆