【吸血三姊妹系列之(五)古墓.麗影.魔種】二十五集長篇色文(完整版)

收藏  |  訂閱
8  984.6k

發哥,等緊聽日個篇
今日冇得睇你個d好無聊

發哥,呢兩個故事係唔係有關係??
我有d想法...

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2011-3-31 03:00 AM 發表 查看引用來源

一個故事兩條線展發進行,互相緊密關係。
哈哈
我先看看
不會這麼早就把心裡的答案說出來

發哥,
我係第一次睇你d故事
呢個故事我都追左好耐
我多口問一聲
你可唔可以比之前你寫既故事我??
比d link小弟
多謝發哥..!!

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2011-5-12 03:43 AM 發表 查看引用來源

舊作很多都看不到,就算看到插圖都是死的,又是初稿版,並非修改好的新版。
知都很多讀者想看,但又PM唔到我,我正考慮把『修改版』貼出。
法哥你係咪用word寫??
如果係
可唔可以email比我或者其他追隨你既讀者??
我真係好鍾意你呢位作家
遲d我睇多少少想試下自己寫故仔...

引用:
原帖由 Vantofler 於 2011-5-16 12:24 PM 發表 查看引用來源

呢位讀者, 點解要人地email俾你?

為左令你方便睇?

覺唔覺得個要求自私?
定係覺得自私is天經地義?
法哥都話左佢之前po的大部份死圖
我沒有自私
而且其他讀者鍾意都可以問下法哥佢
我只係對佢既文章好有興趣
何有自私之處呢??

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2011-5-17 03:54 AM 發表 查看引用來源

沒問題的,我有打算貼出『修改版』,讀者想耍『收藏版』也可以!
您無權進行當前操作,這可能因以下原因之一造成
您所在的用戶組(新手)無法進行此操作。
您已經登錄,但您的帳號或其所在的用戶組無權訪問當前頁面。

發哥我只係新手
pm唔到你
死火喇...

發哥,完左記住要留低,唔好走,我地一班讀者等住繼續睇...
P.S.:好想有續集,呢個故事真係好睇

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2011-6-3 02:45 AM 發表 查看引用來源

我最近發現我的色文被轉貼到很多個網站,很多到不完整,沒有插圖,也不是我所喜愛的版本!『吸血三姊妹(一)吸血女主插』更被轉載到內地『收費小說網站』,要俾錢才可以看,還『標示』劉金發作品,無刪除版本!! ...
佢地真係時間多多
金發哥既文,冇一個鐘都搞唔好呀..
不過呢種行為我唔太認同
轉完之後仲要寫係金發兄
自己就賺錢
真係..唔知點講好

前往最後回覆