上一頁下一頁
發新話題

西記

收藏  |  訂閱
47  377.2k

引用:
原帖由 萊茵哈特 於 2018-8-20 02:50 PM 發表 查看引用來源

我本來去揾二波過兩招,西經話佢做緊客,咁我唯有食住其他嘢,食到一半,上面位師兄入坐,即有二波食,果然多香討戰友在場
二波好吾好食?大波定細波?

引用:
原帖由 SugarDaddy 於 2018-9-6 04:15 PM 發表 查看引用來源
上禮拜日頭巡咗一次,無乜新面孔,都係嗰班

幾個月前夜晚去有一兩個新,有個益力xx,
好後生,喪喪地幾好玩,有個叫heart easy大波
舊面孔有冇好野?边個好啲?有冇大雨水塘?

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 john_1 於 2018-10-28 11:12 AM 發表 查看引用來源
上禮拜·試左K2。細細粒。越卒越多水。過癮
真水定KY水,碧波?

引用:
原帖由 HonTen 於 2018-11-7 08:08 PM 發表 查看引用來源
單手入水嘅意思係自己灌水入去扮起水 :smile_41:
有边个糸真水?

引用:
原帖由 ScoutDant 於 2018-9-19 01:42 PM 發表 查看引用來源

之前其實都已經有,六三四年卡樂之前油麻地灣仔已經有所謂女子沖晒,女子刷鞋,女子補習,掛個招牌仔,多在唐樓二三樓,一間有四到五個靠牆高背卡位,側面拉簾,基本上除咗鐘枱(無房)有細枱燈,幾百呎無其他照明,都係飛機場,多數係飛女姐姐,揸波,間中玩到慶,或會有指插,如果無記錯,三十蚊一個鐘,當時都係慳埋啲飯錢先有錢上去,後來企業化,卡樂絕對係其中表表者,女又摩登又爛玩,收得俾外面高,都其門如市,同時間 ...
而家西記即糸C9版魚旦档?

引用:
原帖由 ScoutDant 於 2018-11-15 04:38 PM 發表 查看引用來源
最近去過一次,菜單有三件,一個話微波,一個話肥底大波,仲有懵撚 ... 無選擇之下揾個有揸拿,名叫做指公數落第五隻,都係嗰啲,如果唔戒肥,服務同配合都尚算可以:smile_34: ...
童子軍跳弹牀兄,日场有乜好介紹?

引用:
原帖由 reddoor 於 2019-1-14 01:50 PM 發表 查看引用來源

冇限時間㗎:smile_38:一
你坐三粒钟先執第二濟都得...
比錢啫
有冇人食左偉仔先去西記玩呢?

引用:
原帖由 arthurman 於 2019-1-25 09:42 PM 發表 查看引用來源
唔知夜晚去仲有冇得玩?
点会冇呢!冇西施都有東施啦!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆