【紅爺CLUBBING @ IN CLUB】《5月10號 (六)》【 P.1 詳情+相片+吹水】暫定

收藏  |  訂閱
16  23.4k

果晚好滿意....幾好玩...雖然溝唔到女...但同咁多朋友玩..又見番咁多舊朋友,,,真係開心

一定要搵雞機再黎玩

引用:
原帖由 紅勇士 於 2008-2-4 08:03 PM 發表

你唔係溝緊嘉嘉架咩? 做乜之後溝溝下又唔繼續?? :smile_14:
中間有段時間"醉"左...之後醒番又冇心機溝喇...:smile_39:

引用:
原帖由 紅勇士 於 2008-2-4 08:05 PM 發表

我幾驚阿天走左去溝成日落in club蒲o個個60幾歲o既阿嬸...
有個咁既女人既咩?....做咩唔介紹我識:smile_30:

引用:
原帖由 紅勇士 於 2008-2-5 04:15 AM 發表

拿, 你講架. 下次有機會一定幫你! :smile_42:
我不嬲都老少咸直嫁啦:smile_30: :smile_30: :smile_30:

ps.你如果真係會黎...最好初二...因為果晚最多人到...好玩好多:smile_34:

引用:
原帖由 紅勇士 於 2008-2-5 04:14 AM 發表

阿布嫂返左老家, 佢梗係博哂命去玩啦 :smile_38:
我都係呀....:smile_44:

唔係我好難可以單拖落深圳玩嫁:smile_13:

引用:
原帖由 阿布仔 於 2008-2-5 08:04 PM 發表

我星期六比左100你買"酒"...........
你有無比我呀??.......當晚好醉唔記得.........
我一定有比你!!!....:smile_34: ..(雖然先前唔記得左)

引用:
原帖由 阿布仔 於 2008-2-6 06:06 AM 發表

就係囉~
我都覺無理由飲左你一談"酒"會"醉"到死死下.................
你都唔知我"醉"到死死下.....下次唔好兩樣一齊~~
初二我九成會黎~~有無好野介紹比我細路食??:smile_4 ...
死咯..我記得我收左你一百蚊..但我又好似冇咩比到你...sorry:smile_13: (初二計番)

兩樣一齊係死硬的...我次次去唱仁k都醉到呢:smile_27:

初二見...到時我盡量招呼你啦...好野就唔敢保證喇..你知過年嫁啦

前往最後回覆