靡靡之音

收藏  |  訂閱
12  297.8k

幾日冇上香討,纽纹兄又有新攪作,真係又要比個Like纽纹兄,檸蜜都未飲,又要試童裝,真係做福人民,不知1台或4台有冇廣告?

引用:
原帖由 Neumann 於 2018-5-14 10:43 PM 發表 查看引用來源

超過一年你重未約到,係真唔係呀!?
纽纹兄,多謝你的提示,已收到童裝的资料。你唔好怪其他師兄,檸蜜真係好難约,一定唔可以即興,所以我暫時都约唔到,只有試過椰子油。

qu,有te機]原帖吉式由1里 靡乜都刪正羚羊 於 2018-5-30 11:38 PM 發表 查看引用來源
首先要多謝紐文兄賜教,小弟終於試左靡靡之音,約好時間,準時入閘,呢樣非常重要,相比椰子呢點真係好好多,入房如師兄所講上樓骨真係算寬敞,今日最衰冇帶架生,唔係真係幫佢整埋個廁所板,part1夠力用心,始終做過大埸係有返啲功架,背脊鬆哂,Part2應該用心改良過,我亦幫手調教一下,最緊要佢聽話學習(幫大鵬謀取福利),最後順利起飛,臨走飲返番包菊花茶落樓,4魚渡過溫馨90分鐘,足哂鐘有特,個人認為佢係三 ... [/quote]

檸蜜同椰子油都試過,两個都各有各好,有機會要試埋靡靡之音。

引用:
原帖由 gogokit1 於 2018-6-4 10:32 AM 發表 查看引用來源

首先多謝紐文兄推介, 另外再多謝一級技師提供資料. 昨天下午試了. 到了先飲去濕茶, 跟住沖涼, 沖完涼會幫手抺身. 幾細心嘅. 上床PART 1. 冇得輸啦. PART 2 經一輪挑逗, 順利起飛------個人感受, 霏霏只喺輸咗身材. 但性比價已經超值. 一定會再去. ...
霏霏身材睇廣告都有34C,是否作大?

引用:
原帖由 avman003 於 2018-6-5 10:07 PM 發表 查看引用來源

紐文兄無介紹錯,多謝你用心發掘的好野給我等享受,
我們坐享其成,只能多講幾次:smile_30::smile_30::smile_30:

多謝!多謝!多謝!

重要的事要講三次! ...
我都非常同意,再三多謝纹兄。

引用:
原帖由 tubeful 於 2018-6-5 03:14 PM 發表 查看引用來源
多謝紐文兄的介紹
中等身材,走肥順眼,用心用力無欺場難得,做足,解甲,
請問師兄,上路冇問題,下路通唔通?

引用:
原帖由 jk19710811 於 2018-6-8 01:45 PM 發表 查看引用來源
:smile_42:唉, 依家超難約
我都仲未约到,好似檸蜜咁,要多D時間才约到,冇計啦!纽文兄推介,必熟佳品。

引用:
原帖由 kwokpingchow 於 2018-6-9 06:59 PM 發表 查看引用來源
唔知幾時會像檸蜜一樣光脱脱!
師兄,脱光光,咁你有冇入埋洞呀?

我噚日中午時分去,都约唔到,即興都幾難约,同檸蜜一樣要预早。

今日中午打去约,童裝話今日預约滿額,唔通真係要提早一两日预约。

前往最後回覆