有無女人懂得享受性愛

收藏  |  訂閱
8  24.8k

有無女人懂得享受性愛

有無女人懂得享受性愛

引用:
原帖由 hkg369 於 2019-6-26 01:42 PM 發表 查看引用來源
好多囡囡比我乃完佢地個臭X, 再系閪窿射精, 即刻愛上屌閪了.
你識做人,自己行一步先,日後玩咩都得,我就無你咁好命,我想乃都無得乃,做時有話這樣有話那樣,慘過好似黃花歸女千金小姐咁,唉!做愛都要講命水 !

引用:
原帖由 1469394 於 2019-6-26 11:32 AM 發表 查看引用來源
一定有,不過我哋遇唔到。
不過最慘係遇到唔肯做愛嘅女人仲娶埋返去先知上錯賊船。
有時做男人都好慘 !

引用:
原帖由 波濤原始的師兄 於 2019-6-26 10:58 AM 發表 查看引用來源

我女友就麻麻,搞耐少少都話痛
有時做男人都好慘 !

引用:
原帖由 toys10 於 2019-6-26 03:07 PM 發表 查看引用來源

男人無閪乃呢過人生從此玩完了:smile_39:
無閪乃 無屎忽窿乃的確係男人最慘情:smile_42: 你未結婚前無屌過佢閪咩?佢以前都係咁定係依家先咁麻煩?? ...
結婚前唔係咁,現在越來越衰,日日對著手機,又懶惰,可惜我無錢同有個仔,唉!你信唔信我打飛機多過做愛 !佢又嫁錯,我又娶錯 !

引用:
原帖由 1469394 於 2019-6-26 09:57 PM 發表 查看引用來源

所以我已豁出去,佢有佢做聖女,我有我揾外援做性鬥士盡情享受性愛!
都好

引用:
原帖由 ONKYO808 於 2019-6-26 10:49 PM 發表 查看引用來源

我四十幾歲,每星期三次,但我老婆想每星期一次!:smile_13:
最少都應該兩次

引用:
原帖由 1469394 於 2019-6-26 09:57 PM 發表 查看引用來源

所以我已豁出去,佢有佢做聖女,我有我揾外援做性鬥士盡情享受性愛!
咁都係一個好辦法,比你點醒咗,最緊要自己放唔放得開 !

引用:
原帖由 嗷嗷叫的狼 於 2019-7-11 02:48 AM 發表 查看引用來源

正解~
我婚後第七年,有兩個小朋友,但係老婆依然好有魅力同積極~
佢想搞野時就會偷偷係我耳邊超嗲咁話:呢幾晚發夢都係夢見同你做愛~
未上床佢已經濕哂,咀下揸下就係咁流,跟住我用雙手襟實老婆大脾,用手指係咁捽插,再用條脷係咁舔小豆,佢上半身就係咁扭同叫,跟住就係咁高潮,噴到我頸同胸口都濕左~
之後老婆會推我落床,用條脷舔我胸口再到條J,然後就係咁幫我含,仲會主動玩深喉係咁咳,好正~
...
你就幸福 !

前往最後回覆