cherry妹之性事part 3(大戰黑鬼3P)

收藏  |  訂閱
7  50.0k

cherry妹之性事part 3(大戰黑鬼3P)

話說尋晚同朋友飲完野就各散東西,因為間吧果頭無車返屋企,所以行落旺角答車,行到左敦果頭,有2個黑鬼走上尼同我答散,起初都唔理佢,但佢又跟住我,心諗:陣間跟我返屋企咪死=_=所以應酬下佢地,點知原來一早係係間吧度睇中我,想我同佢地做(我又衰既,著得鬼咁惹火:黑白貼身超短ONEPIECE加涼鞋,咁著法我前面對大奶加埋下半身短無可短,有乜辦法唔吸引到男人既注目先得架,尢其係咸濕既黑鬼)咁我無理由益佢地啫,咁我就話你俾幾錢先,初頭佢地話一千,乜話??1千要本小姐同你玩3P,咁我咪仲cheap過D鳳姐,跟住我就開佢3千,佢話無咁多錢,2千得唔得,心諗:又好,反正上個月駛大左,正好要尼幫補下,橫店又唔係未同d死黑鬼做過

至於詳細內容就要等下喇...

不過黑鬼條來賓周先生真係好長好大碌:smile_27: :smile_39::smile_o16: :smile_o08:

引用:
原帖由 玄鬼 於 2011-8-22 02:05 AM 發表 查看引用來源
兩千玩3p??

咁我都俾你~~~~
係就係3P,不過只係俾其中一個插,另外一個就口爆

引用:
原帖由 m2y 於 2011-8-22 12:58 PM 發表 查看引用來源

恭喜靚女,通常的黑鬼都有成9吋10吋長,妳應該飽飽了

係長到入唔晒:smile_o08:

引用:
原帖由 NFS962 於 2011-8-22 07:12 PM 發表 查看引用來源
就算同candy單挑之後得返半條人命都無怨無悔!
係我俾條黑柴搞到我得返半條人命就真:smile_o08:

各位:
因為今次屬於一次唔係太好既經驗,所以唔會打出尼喇

引用:
原帖由 love_ip 於 2011-9-4 04:29 PM 發表 查看引用來源
你第日有無勁痛?
係痛到爆:smile_o08:
所以我今生今世都唔會再俾黑鬼做:smile_34:

引用:
原帖由 amandaywc 於 2011-9-3 10:20 PM 發表 查看引用來源
咁又吾洗羨慕喎,巨又吾一定好既,未必個個女仔都會接受到。

無錯
同胸一樣,個個大細唔同,唔知點解我上圍cup數咁勁,但我pat pat又唔係好多肉:smile_13: ,搞到上重下輕:smile_42:

前往最後回覆