有冇長沙灣/深水埗 樓上骨/祕密房推介

收藏  |  訂閱
13  214.3k

引用:
原帖由 田w 於 2020-11-11 20:27 發表 查看引用來源
椰子油真係完全唔啱位
不過佢個波真係幾吸引

正骨插屎眼去過兩次之後以後不了

八白幾蚊飛機都冇得打
師兄知唔知椰子油幾時出山?

引用:
原帖由 q00oman 於 2020-11-12 15:04 發表 查看引用來源
椰子油用支骨叉有幾多人真係試過
次次按個背叫佢唔好見砂
但次次都見砂
佢真係好有個人主見,次次都話自己做按摩好多年知道乜乜物物,實際上骨技只算中等,所以用好多架生輔助慳水慳力
其實dup開骨嘅都知佢咩料,不過佢個架步私隱度高同埋入面都幾四正,佢又唔催鐘通常我做夜晚最尾一個客都最少按返3個鐘

引用:
原帖由 bigbig69 於 2020-11-12 15:14 發表 查看引用來源
椰子油係咪叫Coco? 以前去過好似冇咩特別,不過記得佢對波都幾大。
係,波幾大不過肥C9身型

引用:
原帖由 kfc9902 於 2020-11-12 17:14 發表 查看引用來源
請問有冇師兄試過長沙灣電約coco在網上面睇都好大波
身形大件,普普通通中女
足鐘唔揸流灘

引用:
原帖由 kamshek 於 2020-11-12 21:19 發表 查看引用來源

師兄係經常做夜尾最後一個客? 咁服務係咪會比日間多元化?
不外乎嗰啲啦,你係咪想問有冇p3

引用:
原帖由 kamshek 於 2020-11-12 22:43 發表 查看引用來源

咁佢有冇提供過全套服務? 定係有而師兄冇要?
有,既然佢主動提供點解唔要

引用:
原帖由 q00oman 於 2020-11-12 23:00 發表 查看引用來源

個背脊紅哂
加埋果陣椰油味
加埋陣好難同老虎交代
好多時都會再去機舖索陣煙味先返去
要交人千祈唔好去

引用:
原帖由 kamshek 於 2020-11-12 23:36 發表 查看引用來源

咁呢樣佢改善咗,之前仲喺係香討年代,唔知邊位師兄將佢個包膠帖話俾佢知,所以佢現在會問介唔介意起痧,介意嘅佢會唔刮。

開大係CoCo自己聊屌架? 加埋幾多落樓? ...
係,講真揾得佢我冇諗過開大所以從來冇主動問過佢
大概係佢搬咗去依家個竇之後第一次揾佢又話咩以前嗰度隔音唔好,有時好想搞嘢都冇得搞,跟住講下講下佢就撩我囉
家用我有問佢要俾多幾多佢又話唔駛俾喎,咁我當俾貼士加多張紅衫魚啦

引用:
原帖由 kamshek 於 2020-11-13 01:00 發表 查看引用來源

難道佢叫得好狂野,要隔音好先攪得嘢架。
師兄齋揼三粒鐘收7嚿? 咁咪砌埋8嚿落樓。
有時連埋上去坐下傾下偈佢又唔趕我走先有3個鐘姐,佢dup多咗時間唔會收多我錢嘅。佢嗰陣一般雙鐘連埋p2先收4魚,又超晒時又做埋全套我通常都俾6魚

引用:
原帖由 kamshek 於 2020-11-13 08:43 發表 查看引用來源

咁師兄呢個價都好耐之前,我上次搵佢都12月,當然佢搬咗喺福華加價至5嚿90分鐘,不過個次後面個客未到,佢揼咗超過120分鐘,同埋自推淋巴減咗返30磅,條開工熱褲都見好鬆動,但佢自己都話減咗磅冇咁夠力揼。 ...
係咩我唔知佢加咗價喎,佢冇提過嘅

前往最後回覆