上一頁下一頁
發新話題

就黎忍吾住啦。p28限時🤭已更新小小,加舊post

收藏  |  訂閱
64  129.4k

好明顯嗰陣我係被動式啦,咁細個邊識呢啲
引用:
原帖由 johnny794 於 2020-8-10 22:37 發表 查看引用來源

中學已經露出真係好大膽wo 有機會分享下

應該咁講,當時我完全吾知露出係咩黎,直到遇上佢,而呢個佢又領先一般人,因為喜歡佢吾想佢吾開心所以向吾明白點解要我咁做既時候已經照做左,而慢慢佢摸索到一個進程去升級,最後我都比佢改變左,或者叫大開左呢度門
引用:
原帖由 johnny794 於 2020-8-10 23:32 發表 查看引用來源

呢排我做左好多research, 有d人係意外地發現自己鐘意露出,anyway 等你得閒有心情先講

你講幾時先?露出緊比人見到?定向香討?
引用:
原帖由 johnny794 於 2020-8-10 23:49 發表 查看引用來源

佢識到你真係幸福,廣大概師兄都要多謝佢先會有機會見識到師姐概美,都想問下有無試過比人鬧一d唔好聽概說話?

露出嗰陣我通常都係搵啲得返男人向度先玩既,但有時突發有啲女人出現左又見到佢身邊個男人昅我就試過比說話我聽囉
引用:
原帖由 johnny794 於 2020-8-11 00:35 發表 查看引用來源
香討概人鬧你都係引你注意姐,當然係露出戈陣啦

咁當然係會有啦,不過絕大部份都係會睇多,除非地點係特別引人犯罪既地方啦,咁都會有人夠膽出手既
引用:
原帖由 johnny794 於 2020-8-11 01:13 發表 查看引用來源

得返男人係到咁有無大膽概會出手?

我通常吾過夜既,嚴格黎講冇🤭
引用:
原帖由 johnny794 於 2020-8-11 01:57 發表 查看引用來源

你露出咁high仲要比人出埋手,有無試過忍唔住同人ONS

咁都睇到?P. S 吾好pm我,首先我吾係搵sp ons 主人 呢啲,只係純分享,收到我只會直接del,其次係希望你地明白冇野係不勞而獲架,想搵食都花下心思啦,打幾隻字就想有野食咩😏
引用:
原帖由 dttcalvin 於 2020-8-11 07:51 發表 查看引用來源
脹卜卜⋯⋯好正⋯⋯好想奶吓妳🥰🥰🥰

咁都好多次吾嚴格喎
引用:
原帖由 六索 於 2020-8-11 08:39 發表 查看引用來源

咁講d唔嚴格嘅比我哋知丫😁

呢家吾興派福利既咩🤔
引用:
原帖由 sam7211 於 2020-8-11 08:49 發表 查看引用來源

想聽下關於跑步的故事,此舖樓主竟然慷慨派福利,
謝謝樓主啊!thx...

係呀,不過吾會keep住,隔段時間先會剃,考慮緊有咩方法可以冇咁麻煩
引用:
原帖由 幪面超人 於 2020-8-11 08:52 發表 查看引用來源

妳係咪剃晒啲毛,好正,咁樣好好舔

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆