上一頁下一頁
發新話題

27/9 updated ''邂逅相遇''證明有緣 #1 #292 #490 #605 #1003 #2177

收藏  |  訂閱
141  152.5k

Take care...sweetie

有精神先上黎啦
引用:
原帖由 araz 於 2020-4-29 09:30 發表 查看引用來源
我依2日太吾舒服 連電腦都冇開過
等我諗下好吾好今晚慰籍下你地孤單寂寞嘅心靈 哈哈

食左乜野藥? 如果有抗生素,可能藥太勁,個人好散
引用:
原帖由 araz 於 2020-4-29 17:03 發表 查看引用來源

我係吾舒服先check呀
點解依幾日仲加吾舒服

我有跟足FORMAT架,唔知我會唔會被寵幸呢....希望有機會啦
引用:
原帖由 araz 於 2020-5-3 15:13 發表 查看引用來源
我聽完 忍唔住...即刻捉住咗佢細佬 放左係妺妹門口 再用細佬撩左妹妹幾下    點知佢都係為所不動 吾肯乖乖就範 我:‘喂呀 快d呀…’
佢聽完 就用細佬拍左我妹妹幾下 搞到我仲加想要

我 ...

2nd 的REPLY 已SEND OUT了嗎
引用:
原帖由 araz 於 2020-5-4 11:27 發表 查看引用來源

如果你無skip左好多d野吾填 又或者明顯hea答 應該係2nd in度
因爲真係好多人hea得濟 我無眼睇 就del左lu

呢D天氣無冷氣會死人...

我在家已經只著BOXER 及一件背心
引用:
原帖由 araz 於 2020-5-4 11:23 發表 查看引用來源

要開大個冷氣黎舒服

出去要著少D 先得...真係好熱呀
引用:
原帖由 araz 於 2020-5-4 11:36 發表 查看引用來源

我轉頭都要出去 真係熱到好無動力

final in ...聽到都刺激

唔知到時會點IN呢....
引用:
原帖由 araz 於 2020-5-4 11:42 發表 查看引用來源

未 無咁快send 要度下篩選準則
我會篩選淨返吾多過10個 之後約出黎final in

聽都已經...有D反應

一定好靚,好想睇,細心欣賞
引用:
原帖由 araz 於 2020-5-4 11:51 發表 查看引用來源

放心 吾著bra 望上去  視覺衝擊吾大

如果世界只得我和你,我會集中玩弄你身上幾個焦點,你說多好!
引用:
原帖由 araz 於 2020-5-4 11:54 發表 查看引用來源

of course..吾鍾意做衆人焦點

仲有2日,好緊張呀,唔知我有無份進入2nd in 呢

等到細佬也長了

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆