羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
9  280.4k

引用:
原帖由 youhateme 於 2023-4-12 16:27 發表 查看引用來源
想要工號找我,吾想係post到hard sell
我都去開芙蓉, 我都想要工號, 麻煩私信俾我, thx!

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-19 16:13 發表 查看引用來源
但係香港玩可以放好多,如果有緣隨時比你入埋洞😆
我睇賽後評截圖, 點解個個都話有入洞呢! 唔通個個都係有緣人? 哈哈!

引用:
原帖由 ho501501 於 2023-6-19 16:21 發表 查看引用來源

都算經常去架🤓
我都想去試下, 但聽講佢地好謹慎, 新客未必會做生意,  所以我一直都未有行動

引用:
原帖由 ho501501 於 2023-6-20 07:48 發表 查看引用來源

爬下文,有嘅🤓🤓🤓
Abby 即係敏兒?

引用:
原帖由 ho501501 於 2023-6-20 10:39 發表 查看引用來源

系🤫🤫🤫🤫🤫
嘩! 屌足半個鐘, 咁肯定爽爆啦!

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2023-7-4 12:36 發表 查看引用來源
我昨日都有去呢個機場。
唔明, Abby 晚11點才返工?(利申: 未去過)

星期四去芙蓉一齊正常, 只係技師話呢排唔可以閂埋門, 只可以拍埋度門

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-8-8 05:22 發表 查看引用來源
今日見好返D又忍唔住出去玩,不過唔想去咁遠無去深圳,去左沙田玩,貪佢夠近開車10分鐘到🤭

今日目的地🤣呢間野同佐敦間龍仔同集團,諗住夜晚晚桑拿場應該無咩人,點知去度話無技師要等一粒鐘🥲反正都黎左,是但啦沖個 ...
估唔倒呢間津津仲有做, 都超過10年無去過了, 578埋單又OK喎! 又有得食有得飲, 仲包埋油浸和花雀, 呢個價同大陸骨場都差唔多, 仲可以慳返坐車時間同埋車費, 唔錯選擇

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-8-8 08:41 發表 查看引用來源

佢仲出埋面膜 不過好難有下次. 佢都唔會叫客上佢屋企
可能條女已經唔當你係客呢!哈哈!

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-8-9 16:28 發表 查看引用來源
係啊,叫做慳返D時間,深夜北上好麻煩,成日坐皇巴上上落落,講真,我有時都係想搵個地方HEA下時間,不過技師就一定無後生囉,唔駛諗🤭順眼既咪做PART2,唔順眼既咪正按,反正5百幾當正骨按都抵,又有得食有得HEA,仲要10分鐘返屋企🤭我呢 ...
即係做唔做PART2, 都一樣係578落樓?

呢排你去多D嘅話, 如果有好野記得介紹下

前往最後回覆