40天8上佐敦大波美骨囡姗姗(Suki)

收藏  |  訂閱
12  62.6k

引用:
原帖由 ho501501 於 2021-12-15 23:06 發表 查看引用來源
果兩個綱址都入唔到🧐🧐🧐
www.winning11.com搜索下

引用:
原帖由 manchan60 於 2021-12-15 11:24 發表 查看引用來源

有人話要幾日前約  我有個老友  用whatsapp冧條臭八幾日  佢主動約番轉頭

睇相啦兄弟
仲有  

條臭八好撚醒按摩床上傾計氹料起你底才開價  醒你呀兄弟

想屌大餐唔撚使咁貴  牛記笠記啦  8魚可能仲得 名牌T ...
老雞虫們睇得出報告係咩人出架啦

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2021-12-17 07:58 發表 查看引用來源

我前文已回過,個報告係我出嘅。我一般報喜不報憂,遇到唔啱玩囡囡只會玩下一個。遇到好囡囡就會在唔同地方推介俾其他師兄去試。因為我都是在這些網站睇到去試,這些叫【回饋】。

一個Man兄賬号,現在又一個coboko賬号。 ...
我只是我,沒有其他分身,是老雞虫會分得懂這些報告是什麼,是你回饋分享大家,還是女女回饋給你,我也不想理會

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2021-12-17 15:26 發表 查看引用來源

無論Man兄係咪coboko 已經唔重要。畢竟做這些咁【低劣缺德】行為嘅人只是極少數。賬号唔同但【行為目的】一樣。希望大家師兄及在這裡有看囡囡認清事實。欺凌抹黑一個靠勞力努力去養家囡囡,呢啲【小丑】,係應該被大家 ...
請問一下我哪里欺凌抺黑囡囡,請指出,不要抺左右言

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2021-12-17 15:26 發表 查看引用來源

無論Man兄係咪coboko 已經唔重要。畢竟做這些咁【低劣缺德】行為嘅人只是極少數。賬号唔同但【行為目的】一樣。希望大家師兄及在這裡有看囡囡認清事實。欺凌抹黑一個靠勞力努力去養家囡囡,呢啲【小丑】,係應該被大家 ...
我目的只係踢爆你係寫手,如果因此令囡囡生意大減,也可以說欺凌的[如果你硬要說我欺凌囡囡]

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2021-12-17 22:24 發表 查看引用來源

算啦coboko,我已經講得好清楚。是非黑白總會有目共賭。我寫嘅囡囡只是得幾位我试過囡囡,每個囡囡都好火紅,我亦都是有幸在網中跟到其他師兄去試。

我在新1x1一直有網名叫wawawa168。小弟之前停左成三年無出去玩。由201 ...
請指出我欺凌囡囡指控吧,不要指東話西。
我唔會在冇証據下隨隨便便指控你係隨意貓啦,唔會做山草藥囉

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2021-12-18 22:13 發表 查看引用來源

Coboko你真係夠「厚顏」,在此帖中不断挑釁生事。我上述已大方講出我來歷史。相信大把師兄也睇過我188過去,或四台wawawa168足跡也略知小弟只是一個「客人」,在囡囡心目中也算是一個「好客」。

而你呢位coboko,一直只 ...
又指東話西啦,比我話中隨意貓啦,開始發老脾啦
請指出我如何欺凌囡囡啦,唔通你就係囡囡,自編自導,攪到你搵唔到客

引用:
原帖由 kkkk2019 於 2021-12-18 22:32 發表 查看引用來源

希望各位師兄睇過此帖。要明白事理分清黑白。每一個默默努力工作,做好本份囡囡。有時因為拒絕客人的過份要求,難免被有心人抹黑。在這個生態圈中屢見不鮮。

希望各位師兄睇完以上小菜一碟。可以繼續在網上開心交流 ...
開頭果兩句回覆我都唔係回你,但你係要撩我開戰,你係唔係犯濺

引用:
原帖由 manchan60 於 2021-12-19 09:06 發表 查看引用來源
DLLM  講撚起呢D網絡寫手真係最撚憎
唔撚知係有冇利益  总之按圖索女多數谷鳩氣  貨不對辦多
4k 仔   唔撚一定係講你呀
我有你未必有,如同廣告最底小字一樣[此圖只作參考]

引用:
原帖由 estateman 於 2021-12-20 16:02 發表 查看引用來源
廣告…………你信?廣告商
廣告商,未做到甘大,寫幾寫潤筆費手到拿來

前往最後回覆