有無女人懂得享受性愛

收藏  |  訂閱
10  24.8k

引用:
原帖由 波濤原始的師兄 於 2019-6-26 10:58 AM 發表 查看引用來源

我女友就麻麻,搞耐少少都話痛
你碌𨳊有幾大條?係咪吾夠閪水就插入去 所以佢話痛??

引用:
原帖由 1469394 於 2019-6-26 11:32 AM 發表 查看引用來源
一定有,不過我哋遇唔到。
不過最慘係遇到唔肯做愛嘅女人仲娶埋返去先知上錯賊船。
可以跳船,即刻搞離婚:smile_o12:

引用:
原帖由 kelvin.hoyin 於 2019-6-26 02:48 PM 發表 查看引用來源

你識做人,自己行一步先,日後玩咩都得,我就無你咁好命,我想乃都無得乃,做時有話這樣有話那樣,慘過好似黃花歸女千金小姐咁,唉!做愛都要講命水 ! ...
男人無閪乃呢過人生從此玩完了:smile_39:
無閪乃 無屎忽窿乃的確係男人最慘情:smile_42: 你未結婚前無屌過佢閪咩?佢以前都係咁定係依家先咁麻煩??

引用:
原帖由 rainydrop 於 2019-6-26 05:58 PM 發表 查看引用來源

黎M 果個星期冇得做啦
即係得番三個星期,有時會隔日就做
岩岩黎完攪野,仲可以唔用Domdom
不過佢有時都話可以密D,但隔耐D 做(一星期一次)一做果吓好饑渴好正喎,妹妹都敏感D 啦。
咁其實男人正常覺得幾耐做一次為之最正? ...
everyday:smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 kelvin.hoyin 於 2019-6-26 06:18 PM 發表 查看引用來源

結婚前唔係咁,現在越來越衰,日日對著手機,又懶惰,可惜我無錢同有個仔,唉!你信唔信我打飛機多過做愛 !佢又嫁錯,我又娶錯 !
如果你真係打飛機多過做愛咁真係好慘佢日日對著部手機做乜??睇4仔?

引用:
原帖由 rainydrop 於 2019-6-26 09:24 PM 發表 查看引用來源

得唔得呀你地D 男人,唔好講到自己咁勁喎, 哈哈
我只可以答你,我會盡做:smile_47::smile_47:
以我現在年齡 每日一劑應該可以應付到:smile_47:

引用:
原帖由 kelvin.hoyin 於 2019-6-27 11:58 AM 發表 查看引用來源

最少都應該兩次
你會去邊到屌閪?指壓中心全套任做?

引用:
原帖由 冷靜下來的一刻 於 2019-7-5 05:12 PM 發表 查看引用來源

要搵啱伴係幾難嘅事,大家都要享受做愛嘅樂趣
其實一d都吾難,只要你pm留地址電話比我:smile_47:我一定會幫你乃閪乃屎忽窿:smile_47:直至你出晒水我就會中出你:smile_47:大家都要享受中出嘅樂趣:smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 嗷嗷叫的狼 於 2019-7-11 02:48 AM 發表 查看引用來源

正解~
我婚後第七年,有兩個小朋友,但係老婆依然好有魅力同積極~
佢想搞野時就會偷偷係我耳邊超嗲咁話:呢幾晚發夢都係夢見同你做愛~
未上床佢已經濕哂,咀下揸下就係咁流,跟住我用雙手襟實老婆大脾,用手指係咁捽插,再用條脷係咁舔小豆,佢上半身就係咁扭同叫,跟住就係咁高潮,噴到我頸同胸口都濕左~
之後老婆會推我落床,用條脷舔我胸口再到條J,然後就係咁幫我含,仲會主動玩深喉係咁咳,好正~
...
你講得幾好,有無圖片可供參考?:smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 前晚肉肉弟弟 於 2019-8-15 08:30 PM 發表 查看引用來源
她也喜歡用棒棒享受!10093298
真係真心多謝肉肉弟弟師兄,這些圖太正了:smile_47:我忍不住見一次就打一次jj:smile_47::smile_47:
已經射到成個keyboard濕晒:smile_47:好多精呀:smile_47::smile_47:

前往最後回覆