中女

收藏  |  訂閱
11  45.7k

引用:
原帖由 smwong99 於 2019-8-14 02:42 PM 發表 查看引用來源
最近係附近的人識左件4字頭失婚女,本來覺得老唔係太想食,但餓得耐禽日終於忍唔住約左出黎,食個tea就落左維記,沖涼時望到佢身材,好彩唔算太走樣,係有d肚腩,可能佢平時少約人做,顯得好餓,自動波㩒低我就吹,吹完就上袋騎上黎,騎到我爆就幫我除袋黎個事後蕭,好快又爆多野,兩次就咁玩完,咁大個仔真係未試過事後蕭,正到爆,肯定會翻啅🤗 ...
你有沒有順便乃佢屎忽窿??:smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 smwong99 於 2019-8-14 02:42 PM 發表 查看引用來源
最近係附近的人識左件4字頭失婚女,本來覺得老唔係太想食,但餓得耐禽日終於忍唔住約左出黎,食個tea就落左維記,沖涼時望到佢身材,好彩唔算太走樣,係有d肚腩,可能佢平時少約人做,顯得好餓,自動波㩒低我就吹,吹完就上袋騎上黎,騎到我爆就幫我除袋黎個事後蕭,好快又爆多野,兩次就咁玩完,咁大個仔真係未試過事後蕭,正到爆,肯定會翻啅🤗 ...
望吾望到佢屎忽窿係咪粉紅色?:smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 smwong99 於 2019-8-14 02:51 PM 發表 查看引用來源

哩樣無興趣,佢就袋底都幫我賴埋
你有無乃佢隻閪:smile_47::smile_47:
隊條脷入去佢隻又濕又暖嘅閪 啜飲佢d閪水好正架:smile_47:

引用:
原帖由 smwong99 於 2019-8-14 08:23 PM 發表 查看引用來源

無比錢,只係食左個tea同左房錢
去咗邊到食tea??

引用:
原帖由 smwong99 於 2019-8-15 08:14 AM 發表 查看引用來源

係,大波好吸引
係,粉紅色的屎忽窿仲吸引:smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 smwong99 於 2019-8-14 08:01 PM 發表 查看引用來源

無咩興趣睇喎
你乜都吾睇,淨係為屌而屌??

引用:
原帖由 smwong99 於 2019-8-15 11:59 AM 發表 查看引用來源

無興趣睇屎忽窿啫
咁.....你有沒有睇佢隻閪??兩塊野係咪粉紅色?:smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 smwong99 於 2019-8-15 12:01 PM 發表 查看引用來源

尖沙咀某餐廳,然後再落維記
師兄你係咪玩中出射爆佢隻閪?:smile_47:

引用:
原帖由 前晚肉肉弟弟 於 2019-8-15 11:50 PM 發表 查看引用來源
我的愛人也是中女但我喜歡她的肉感10094281
師兄,呢亭囡囡實在太正了:smile_47::smile_47:我好忍手之下都打咗3次飛機:smile_47::smile_47:
仲射咗好多精呀:smile_47::smile_47:
真心羨慕你有咁多靚閪屌:smile_o12:

引用:
原帖由 前晚肉肉弟弟 於 2019-8-16 03:21 PM 發表 查看引用來源

是呀中女肉多所以常常拍照留念10097278
師兄你就好啦:smile_47:我都好中意屌肉多嘅囡囡:smile_47:攬住有肉地囡囡可以屌到啪啪聲:smile_47::smile_47::smile_47:

前往最後回覆