上一頁下一頁
發新話題

新一年,重新再徵

收藏  |  訂閱
316  19.1k

引用:
原帖由 kowloonbus1989 於 2022-2-9 19:51 發表 查看引用來源
危險過紅豆軍艦😎😎
咁又唔可以咁比,紅豆係你見到個樣都冇胃口

好嬲呀!
話說我dl左tg冇耐,大約兩個月前有個男仔hi我,佢有我電話但係我完全唔記得佢係邊個(但係我contact list入面冇佢,即好大機會唔知咩原因del左),anyway傾下閒計但係咁叫我上佢屋企,我當然彩佢都傻,話食餐飯就ok,上屋企就免啦,佢話好。然後佢個幾月都冇講過嘢,我今日話你真係可以咁耐都唔講嘢㗎喎,佢又問我有冇拍拖(上個月已經問過),我話你冇心傾就唔傾啦,好明顯唔記得咗,問完又問,又唔記得咗問咗邊個😑佢仲好意思話我發脾氣,之後我delete埋佢,癈是煩。我唔係嬲佢冇記性,而係你想識朋友又好,識乜嘢都好,你連傾都唔願意花時間傾,淨係問人哋上唔上你屋企,之後可以個幾月都唔講野,講返野又問返d已經問過既問題真係好炆!

引用:
原帖由 kowloonbus1989 於 2022-2-10 12:37 發表 查看引用來源
唔駛嬲喎,可能佢中間成功揾到其他人呢,跟住就忘記左,想即食嘛,唔得就下一位
男人😒😒😒😒😒😒😒😒😒

引用:
原帖由 葉夜兒 於 2022-2-10 16:56 發表 查看引用來源
通常性我del左既都唔會再搵返,事出必有因
我都係咁諗,del得一定有原因

引用:
原帖由 葉夜兒 於 2022-2-10 16:58 發表 查看引用來源
曾經都好鐘意食,味道普通但價錢平,直到有次食明太子意粉,同個fd一齊肚痛就無再食過
我食過兩次咋,第一次喺天水圍實覺得好污糟
第二次喺西九龍中心食,個朋友強調咗好多次唔污糟我先肯去🤣

引用:
原帖由 kowloonbus1989 於 2022-2-10 18:52 發表 查看引用來源
男人本性,好多人都係
宜家識人太易,呢個唔得就下個

引用:
原帖由 kowloonbus1989 於 2022-2-10 20:10 發表 查看引用來源
佢要速食,唔想浪費時間
明既,咁我都唔阻人做愛做既事

引用:
原帖由 kowloonbus1989 於 2022-2-10 21:05 發表 查看引用來源
好多人都唔肯付出,只想攞到著數
已經睇得好化🤣🤣🤣

引用:
原帖由 kowloonbus1989 於 2022-2-10 22:06 發表 查看引用來源
有幾化先😎😎😎😎
冇期望,不強求,冇失望🤷

引用:
原帖由 MAN818 於 2022-2-11 07:23 發表 查看引用來源
都係...隨緣啦😅
我成日都係咁同自己講架🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆