分享人妻 p589 新update。。。

收藏  |  訂閱
21  4.5m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-23 06:01 PM 發表 查看引用來源
啱啱同老婆激戰完,頭先聽老婆講返成件事真係未聽 完已經忍唔住要㩒佢落床。。。

頭先趕到返屋企嗰時見到張床已經砌起,司機比我想像中後生,應該30左右高瘦身型。我返到屋企嗰時司機已經清緊場,見到老婆拿著銀包啱啱喺睡房出嚟,經過我嗰時佢俾咗個嬲嬲哋但帶點兒輕挑嘅眼神俾我。我就至愛佢呢啲表情架啦,因為佢呢個樣啫係代表實有啲野。

個司機一出門口我即刻推老婆埋牆要佢俾我望真啲佢。真係好鬼正,絲質吊 ...
呀嫂咁玩真係好正,樓主真幸福,難得呀嫂肯陪你玩!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-26 10:54 AM 發表 查看引用來源
早晨老婆

一大早喺到做咩呢?一陣有朋友嚟喎,執咗屋未呢?
執咗老婆先再執屋

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-2-8 05:30 PM 發表 查看引用來源
啱啱上週末老婆girls night同咗佢啲姊妹出咗去食飯,我當然識趣自己揾咗節目,老婆message我話佢之後會上佢姊妹屋企坐下飲紅酒,叫我唔洗等佢。

第日瞓醒我當然問佢嗰晚著乜,有冇引人之類嘅野留啦。老婆話佢著咗條短裙,girls night邊會有男人喺到,係去到佢姊妹屋企嗰時佢老公喺到囉。
我即時追問短裙有幾短,有冇走光俾佢老公睇到??

老婆陰陰咀鬼鬼馬馬咁都知佢有野,即刻𠱁佢 ...
呀嫂真係好鬼馬,引完姊妹老公,自己刺激完又會返來哄返自已老公,底讚!  樓主真幸福,相信好快有新野玩,3p 4p 此日可待

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-2-25 07:42 PM 發表 查看引用來源
有好一段時間冇上嚟因為過年比較忙,上個星期總算完成咗手頭上嘅工作,星期五同老婆二人落咗pub到飲野。兩公婆坐埋一二角飲酒打情罵悄本應好正常,但係大家都知我同老婆性格。嗰晚老婆著咗條粉紅色短裙,我哋坐埋咗喺一個唔顯眼嘅角落頭卡位。飲大兩杯我對手已經好唔安分哋咁將老婆條裙不停拉高,起初老婆都有用手擋住叫我唔好,但係俾我撩下撩下老婆好快都已經入咗mood。

我同老婆兩公婆喺間酒吧一個唔顯眼嘅卡位到 ...
真係好万鬼正,好好玩,難得老婆陪你玩,C兄好幸福'

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-2-27 02:07 PM 發表 查看引用來源
今日我 day off 陪個老友去搵新舖,老友早上揸車過嚟接我順便車埋老婆返工。我呢位老友喺我哋朋友圈子裡面出0西名係鹹濕仔一名。老婆自己都領教過唔小佢啲鹹濕行為。我見老婆今日著短裙所以𠱁下佢睇佢肯唔肯玩下引下個老友。

開頭老婆唔肯話一朝早冇心情玩,不過經過我不段落嘴頭之後最終都同意咗,不過佢話今次佢自己引佢,順其自然有機會先引,如果冇機會就唔會刻意夾硬嚟。我都想睇下老婆冇我領導之下點樣引人 ...
真係好好玩,你老友就正啦

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-3-2 11:34 AM 發表 查看引用來源
老婆話尋晚剃完毛毛 終於可以著白色緊身褲。我一見到佢著條緊身褲上身,我又有諗頭。

叫老婆真空落樓食早餐,老婆開頭死都唔肯因為佢知道自己實透lin透妹妹,同冇著冇分別,露得太勁,所以話一定要著返個bra。仲同我講數話最多著個深色啲 明顯啲嘅bra透出嚟啦。通常佢同我講數我都會心軟讓下佢嘅,不過當佢喺我面前著住件白色小背心,白色緊身褲嘅時候。呢個情況下我點會放過佢呀。。。

擾攘一論之後終於 ...
街坊真幸福, 阿嫂盡享女性優越, 不單止有副靚身材, 而且可以享受slowoff快感,底老公哂佢

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-3-14 12:03 AM 發表 查看引用來源
老婆今晚唔舒服嗌頭痛 一早就瞓咗覺。冇得開波無無聊聊又谷住谷住,出第四激先!

呢幾張連接住第三激,我哋喺我大陸個死黨到住嗰幾日影嘅相。大家睇咗我哋到步第一日襯我死黨煮緊飯同我哋洗塵嗰時喺廳到靜靜雞影嗰幾張相之後,第二日仲顛。我同老婆唔係好瞓到,第二朝天一光我哋已經起咗身。我死黨同佢老婆仲喺房到瞓緊覺,我同老婆出咗廳。我見太陽啱啱出,天氣又好,就慫恿老婆。。。

https://i.pos ...
你兩公婆真係好百厭, 我估你當時一定好想你朋友兩公婆出嚟一齊玩。

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-3-18 01:45 AM 發表 查看引用來源
今日陪老婆行街shoppin,由於有朋友摟我哋去泰國旅行玩幾日。我老婆尋日都仲十五十六諗緊去唔去好。但係今日已經自己話去得泰國多數都會出海玩,所以想去買返套泳衣咁話喎。

同老婆行咗幾間佢都睇唔啱,最終去到最尾嗰間我已經腳都跛埋。我頂唔順決定自己出馬幫老婆揀咗兩set,落0西嘴頭咁話呢兩set堅係最好睇叫佢入去試下佢。

老婆入咗更衣室whatsapp我話唔啱身又呢又路咁。我都費事再慢慢同 ...
第二套堅正,去泰國 一定單煞旁人

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-3-27 06:12 PM 發表 查看引用來源

不過都係搏唔過,我啱啱叫老婆俾咗個師傅電話號碼我,我同佢講話我會叫佢改時間今晚夜啲先到,因為佢個波上次俾人睇0西,今日賓妹唔喺到我又未返我驚佢有危險所以我想叫師傅改夜啲等我返咗屋企先。 老婆仲話我底錫添 哈哈哈哈

啱啱call咗個師傅叫佢今晚9點先上嚟。
到時我又會喺到,宜家可以多啲時間諗下點玩,唔可以刻意。大家有咩idea? ...
真空飛釘小不了, 櫃桶放滿老婆底衫褲加震蛋!襯師傅整嘢捉老婆在客廳開戰

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-4-4 12:40 PM 發表 查看引用來源
俾大家睇下啱啱同老婆嘅whatsapp對話:

老婆: 今朝地鐵超多人

我:返工時間朝朝都係咁架啦

老婆:今日特別多人

我: 做咩呀 有事發生?

老婆: hehehe

我: 講,咩事

老婆: 我企咗喺中間扶手位,有個哥哥仔企我隔離正面對住我

我: 啫係你同佢面對面企?

老婆: 唔係,係我對住條扶手企,佢喺我右邊用正面對住我側邊呀

我: 啫係 ...
一路追開你個post, 真係好欣賞阿嫂咁玩得, 師兄你好幸福, 有冇諗過安排阿嫂同人真做?

本帖最近評分記錄

前往最後回覆