分享人妻 p601 精心部署之下,成功影到床照+正面全裸!!

收藏  |  訂閱
21  4.5m

引用:
原帖由 hipocat 於 2019-4-5 02:42 PM 發表 查看引用來源
我都好羨慕阿嫂既身材!我男朋友好耐都無同我映相啦!
其實你映既相幾唯美!❤️
影相拍片係一個幾好嘅前凑,通常做愛前影D相係最靚最有感覺嘅,影完又可以一齊回味,師妹不防多D帶動老公影

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-4-25 09:48 AM 發表 查看引用來源
老婆同佢啲姊妹上咗大陸,幾個女人仔去玩所以冇我份。尋晚老婆同佢啲姊妹去咗按腳。。。

老婆: 我哋按腳啦

我: 按摩定按腳呀?

老婆: 腳啦

我: 我以為你哋會去全身按添

老婆: 唔啦 我哋唔熟呢到 驚去錯啲唔正經嘅場 我哋幾個女人費事,淨係腳仔好似安全啲

我: 咁又係,你今日著咩?

老婆: https://i.postimg.cc/23wbkrSV/BA ...
老婆咁配合真係抵錫

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-7-30 05:10 PM 發表 查看引用來源
好耐冇上過嚟,老實講 宜家咁嘅時勢真係冇心情。唔好講話出帖,就連上嚟香討嘅心情我都冇。不過政治野呢到唔講啦,其實我冇上嚟唔代表我同老婆冇自己兩公婆玩嘅。今日突然間想出返帖。。。

大家記唔記得,早排遊行 因為知道返屋企會好麻煩 所以我同老婆咪去咗佢姊妹同佢老公屋企過夜嘅,我老婆仲因為著住條短褲太短喺sofa到走0西光俾佢姊妹老公𥄫嘅。早幾日我哋同佢哋再一齊出咗去,因為冇車返屋企所以我同老婆照舊 ...
阿嫂咁玩得, 真係戥你開心,下次即時係佢面前開波,一定更精彩,師兄求原圖呀,pls PM

回覆 3219# 最錫我老婆 的帖子

呀嫂真識玩,睇黎佢已認定三叔係佢嘅玩物😊

你同呀嫂咁玩,三叔真係惨,有得睇無得掂,不過我地仲慘,要隔住個mon睇。😅

回覆 3424# 最錫我老婆 的帖子

你兩公勁好玩,好欣賞呀嫂懂得享受露出快感

表妹都正,不過我覺得呀嫂身形靚D!

好想知呀嫂係咪一路自摸一路幻想同三叔做愛
引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2020-4-22 14:14 發表 查看引用來源
同老婆嗌咗兩日交,正確嚟講應該係老婆嬲咗我。事關前日喺疏化到睇電視嗰陣老婆襠咗對腳喺我到 佢嗰晚著住件大碼tshirt當裙咁著。佢襠咗對腳係我到都好一段時間,本來都相安無事。
衰在睇住佢成對腳襠咗喺我面前,三叔又喺 ...

[ 重點係啲底衫褲洗咗未? 同埋有冇打飛機行跡

quote]原帖由 最錫我老婆 於 2020-4-29 13:06 發表 查看引用來源

ok 我都同意你講法 就玩多陣 遲啲先講
話時話老婆介唔介意我真係唔知 從來冇同佢探討過呢樣嘢 遲啲探吓佢口風都好 [/quote]

幫我贊下嫂子,好pink,超靚

前往最後回覆