上一頁下一頁
發新話題

**(再次來更新 Dec-2016) 決心醫治好陽痿~再度回來~原來咁多人等緊我~!!**

收藏  |  訂閱
42  441.3k

引用:
原帖由 dvckkc 於 2012-12-10 08:57 PM 發表 查看引用來源
呢D藥...有心臟病既人係唔可以食!?:smile_41:
唔一定~不過要問清楚醫生

引用:
原帖由 緋聞男友 於 2012-12-12 10:29 PM 發表 查看引用來源
ching你架唔架意講下你今年幾歲?
因為我唔想咁後生就要靠食藥:') 但又唔知有咩其他方法可以醫得返好
我29

你咩情況~幾歲~

引用:
原帖由 緋聞男友 於 2012-12-18 09:24 PM 發表 查看引用來源
我19
其實我都唔知點:')
但係早2個月突然無晨勃,睇咸片都會扯但扯唔硬 (以前唔係咁)
有睇過中醫佢話我身體無野,但我都唔明點解會咁,家陣就諗住戒手淫....睇下耐d會唔會有好轉...真係再唔得先睇西醫食藥(因為我 ...
咁睇av有冇時候軟左先? 你會唔會係近排壓力大?

因為你後生~排除身體問題~好大機會係心理影響~你應該先放鬆下先~
唔好成日想勃起~

睇下咩情況~再唔得先睇醫生~

引用:
原帖由 matai1974 於 2012-12-19 08:32 AM 發表 查看引用來源

師兄,犀利士是不是即食即硬?定係要幾小時前食,我都係等緊報告,如腎、傍肛、其他器官無野,佢話開紙買藥試下,我估係這D藥,問定先THX

犀利士好過偉哥好多(千萬不要食偉哥,因為偉哥副作用多,時候短)
犀利士副作用係同類藥中最少~(我就冇咩副作用~只係好輕微鼻塞~如果大劑量時)
而且~最高強效36小時~你食星期五食完~星期日都可以再玩~!

唔係即食即硬架~要係性行為前~一小時左右食~
食完都唔會係咁硬~係刺激先會~所以幾好~唔會無神神硬~

如果keep 住有刺激可以硬好耐

我食完硬過鐵~~真係幾正~以前從來都未試過~:smile_o13:
依隻藥真係男人之既寶物

有咩問題可以問~
因為親身試過~

引用:
原帖由 matai1974 於 2012-12-20 11:14 AM 發表 查看引用來源

我個E生開左紙我去買,去到藥房佢睇完比左盒威而鋼我,仲要係咁?貴?,290元4粒,50gm一粒,我會唔會勁得濟,我見師兄食20gm炸喎,犀利士幾錢?

威而鋼 同犀利士成份有D唔同~
其實威而鋼 50MG 同 犀利士20MG 效果相約~

不過威而鋼限制多多~要做愛前最小半小時至一小時前食~
最長藥效為6小時左右~空肚食最好~太油食物影響功效~

犀利士20MG 可長效36小時~都係要做愛前最小半小時至一小時前食~
食油膩野唔影響吸收~免卻做愛前急急就時間食痛苦~

引用:
原帖由 camille_vidan 於 2013-1-2 02:50 PM 發表 查看引用來源

我都搭單請教下,我都有類似問題

另外,女友最喜歡的狗仔式,我其實唔多鍾意,因為兩樣我想睇到的地方都睇唔到:1. 乳房 2.臉

有次去酒店,床頭有塊鏡,用狗仔式時我都可以睇到女友塊臉,見到佢滿足的樣, ...
係~

最終於見到女友滿足~
好有成功感~~~:smile_34:

引用:
原帖由 camille_vidan 於 2013-1-2 02:44 PM 發表 查看引用來源

睇醫生係有用的,做的時候表現不如理想,可以有好多原因,例如條J真係唔多起到;心理問題唔能夠投入;男性賀爾蒙唔夠令到個人唔夠鹹濕...... 每一樣野都要唔同方法對症,醫生都要視乎情況試下用咩野方法解決。
係~

絕對冇錯~

有D人食左兩三次藥~提升返信心就可以改善~以後唔食~

引用:
原帖由 lovevitasoy 於 2013-1-10 11:04 PM 發表 查看引用來源
我試過同條仔去搞野
佢好難先硬
到搞搞下又會無端端軟返好難起機

有咩計仔??
都係睇醫生好D~~~

引用:
原帖由 tonylug 於 2013-1-12 02:04 AM 發表 查看引用來源
醫生開咗紙一排有四粒的犀利士俾我,他說用一次都係六七十蚊到!
但我問過幾間藥房都要四百幾一排藥:smile_27:
請問有冇邊個地方買到正貨又冇咁貴既藥呀:smile_41:
冇BO...係咁貴架...........

引用:
原帖由 mlpmlpmlp999 於 2013-1-14 05:43 AM 發表 查看引用來源
請問可以pm醫生給我嗎   請問看一次醫生幾錢...........駛唔駛KEEP 住去睇呢   好想快D醫番好..........
連樂費1500-2000

如果你效果好可以唔駛~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆