上一頁下一頁
發新話題

**(再次來更新 Dec-2016) 決心醫治好陽痿~再度回來~原來咁多人等緊我~!!**

收藏  |  訂閱
42  441.4k

引用:
原帖由 宇宙霸王--菲利 於 2013-3-6 10:06 AM 發表 查看引用來源
原來好多朋友都有同樣問題...唉...點解...AV害人不淺...可以揀我寧願無接觸過AV...唉
係啦....

真係唔睇好過睇...

引用:
原帖由 hk0112 於 2013-3-16 01:11 PM 發表 查看引用來源
唔知係咪成日打得J多? 我龜頭好敏感
唔關事~

早洩99%~係因為心理因素~

如果你情況嚴重可以叫醫生開血清素比你(可以廷遲射精時間至15分鐘以上)
不過有副作用~詳情你可以請教醫生~

回覆 #144:

長時間食5mg 血液濃度可以達致等同20mg , 一次食20mg 係36小時內最高劑量,硬度應該可以有九成..10mg 比嚴重情度不高的病者

引用:
原帖由 kx33 於 2013-5-25 10:06 AM 發表 查看引用來源
請問可以pm醫生給我嗎
每張只可買一次?

可以買好多次

引用:
原帖由 disco1988 於 2013-5-21 05:11 AM 發表 查看引用來源
各位師兄,其實開張醫生紙要幾錢?開完去藥房買又要幾錢?一張醫生紙只可以用一次?醫生多數會開犀利士定威而鋼?太多問題吾好意思

有左張野可以無限買,你可以自己要求犀利士,依家其實好小人食偉哥

引用:
原帖由 disco1988 於 2013-5-21 04:51 AM 發表 查看引用來源

師兄可pm醫生名嗎?吾該曬,同埋藥房買一排幾多粒、幾錢,要醫生紙嗎?麻煩曬

一盒5mg 二十多粒,九舊水左右,如何20mg一盒四粒會平d,不過好難切,我都係鐘意5mg 雖然貴,但易自己調節份量

引用:
原帖由 特首唐唐 於 2013-5-21 12:53 AM 發表 查看引用來源
牛熊兄我食20mg真系硬左好多 ,但未去到你所講(硬到傻),但我已經好滿足,真系換咩姿勢都唔會軟:smile_47: 。
我想減藥力,可否張20mg切開一半當10mg食?如10mg都滿足到我和女友就好:smile_o13:
有用就得啦,我女友成日瓜瓜叫,嗌左救命,可以將佢切開一半,不過你知啦,佢既型狀好難切,我成日切到散哂,市面上有10mg 同5mg 賣,當然比較貴,但勝左易控制,我平時裝係銀包到備用,當日如果同囡囡砌野,早上食兩粒5mg 已經夠硬!插左半小時都仲硬,可以玩兩日左右,如果你唔嚴重,10mg夠哂喇

引用:
原帖由 nicso228 於 2013-5-19 05:42 AM 發表 查看引用來源
早洩點算呀ching:smile_39:

插慢D諗其他野,最後方法係食血清素,詳情可問醫生,佢地一地知,不過有小小副作用。

引用:
原帖由 henry58574 於 2014-2-7 05:51 PM 發表 查看引用來源
各位師兄你好!小弟近日發現細佬又唔聽話了!硬一陣就軟返!之前曾經試過,之後食過幾隻藥都唔掂,有一次去萬寧見到馬百良海狗丸,買左兩盒試吓!效果幾好!有如起死回生一樣,我自己都嚇左一跳!食了一盒之後, ...
依隻我都試過~~
嘛嘛地

由於工作關係~本人會盡量抽時間為大家解答!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆