<<可可甜故>> 我和主人的故事 #315 (16/9 更新) **中秋特別篇**

收藏  |  訂閱
10  140.6k

就到戲肉,等update
引用:
原帖由 可可queena 於 2015-5-6 10:26 PM 發表 查看引用來源
第7集  調教之旅

話說主人呢排都好忙,我地大半個月冇見面了,今次一齊去旅行,我都覺得自己好大膽...直到而家,我只係知道佢姓陳,其他就咩都唔知了,但我的個人資料就比哂佢去訂機票.............不過叫得佢做主人,就 ...

支持咗先,今集好有拍拖嘅感覺
引用:
原帖由 可可queena 於 2015-5-14 07:24 AM 發表 查看引用來源
第11集  日本之旅結束
由於驚嚇過後,加上經歷過n次的高潮,我沖涼時都爭d瞓左,朦朧中知道主人由浴缸抱起我,幫我抹乾個身,放我上床,蓋被,跟住就出左去

再次起身時已經係夜晚十點,主人唔喺度,我見到手腕 ...

跪求更新

又支持下你先

簡單啲,你寫出比人蝦嘅感覺
希望佢快啲可以搵到一個啱佢嘅人
引用:
原帖由 可可queena 於 2015-6-5 07:59 AM 發表 查看引用來源
第16集 失約

而家同主人keep住每個月見一兩次,每次都係佢搵我,夾到時間佢就會上我屋企,有時會做,一次起兩次止,唔似開始時,每晚3,4次,甚至有時只係攬住一齊瞓

sex方面我滿足到,但就成日覺得好悶同空虛,有 ...

忍唔住上YouTube 聽咗一次扯線風箏
引用:
原帖由 可可queena 於 2015-6-11 08:05 AM 發表 查看引用來源
第20集
今日同queena一齊去學整曲奇,見到佢fb已經放左相,無意中見到有個”edmond chan”剛剛同佢做左朋友,雖然呢個名好普通,但都click入去望下

果然就係佢….相信佢都睇到我同queena的合照了,唔知佢會唔會忘記左 ...

推下先

梗係推你先:p
引用:
原帖由 可可queena 於 2015-6-21 09:48 PM 發表 查看引用來源
推篇文定係推我?

膠做嘅手扣?XDD
一個happy ending, 多謝你-3-
引用:
原帖由 可可queena 於 2015-6-26 07:31 PM 發表 查看引用來源
第24集
同Edmond重逢都有大半年喇,我地的感情愈來愈好,可能係大家都珍惜對方,我地多數一星期見面四五日,有時會同queena,michael一齊去玩,咁樣的生活方式幾好

尋晚Edmond叫我今日扮靚d,話會帶我去個特別的地方,由 ...

期待換妻

前往最後回覆