上一頁下一頁
發新話題

勾引人夫

收藏  |  訂閱
281  149.3k

Jenny媽,咁早開新鋪,
支持,支持。

為什麼昨晚又閃人呀,,, :-S

引用:
原帖由 ajenny 於 2013-6-9 09:45 發表 查看引用來源
不是要勾引他的身體是勾他的心,第一千奇唔好同他有任何野發生,望都唔好望他一眼,個個目的人夫叫JASON,難度高的是他有個靚老婆仲好矯小個隻,個女的係我老公個FAN的FAN,件事係我老公唔知架,個次係我單獨見面,他老婆都唔 ...
一件白色shirt, 件衫夠厚嗎,,,

引用:
原帖由 ajenny 於 2013-6-9 10:57 發表 查看引用來源
唔係個大就係個細啦煩死人,老公話搞唔掂個女
Jenny 囡囡唔溫習 ... :smile_41:

引用:
原帖由 ajenny 於 2013-6-9 11:19 發表 查看引用來源
佢似晒我成日肚痛
係唔係小朋友飲冷飲多:smile_41:

引用:
原帖由 ajenny 於 2013-6-9 11:28 發表 查看引用來源
我係唔比她飲凍野
jenny 姐, 小朋友會唔會食物敏感, 肚痛定肚瀉先 :smile_13:

引用:
原帖由 靚靚老婆 於 2013-6-9 12:56 發表 查看引用來源
果然係高手,而家唔只要身仲要心
good afternoon, 老婆.

咁 您唔
係高手咩 :smile_30:

:smile_o09:  :smile_o09:  :smile_o09:

引用:
原帖由 靚靚老婆 於 2013-6-9 13:05 發表 查看引用來源
我冇諗過要埋心
美魔女呀  :smile_o10:, 要人唔要心 :smile_o08:

引用:
原帖由 靚靚老婆 於 2013-6-9 13:11 發表 查看引用來源
要跟jenny學野
學完野, 有無目標呀.

小朋友考試, 唔要睇住佢地 :smile_41:

引用:
原帖由 靚靚老婆 於 2013-6-9 13:18 發表 查看引用來源
下午才叫他們溫書
下午唔好叫佢地食太飽, 好易倦.

溫兩小時, 休息 + 食少少野 , 再 溫書個半鍾 ok啦  :smile_30:  :smile_30:  :smile_30:

引用:
原帖由 Deep~ 於 2013-6-9 16:07 發表 查看引用來源
白衫白褲送殯咩

看看條 LINK, :smile_30:  :smile_30:

http://www.u-style.com.tw/topic/view/10544/2

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆