你哋曾經試過喺乜嘢地方做過呀?

收藏  |  訂閱
10  36.8k

引用:
原帖由 nikeikit 於 2023-12-3 21:49 發表 查看引用來源
殘廁覺得好dirty 要係大型寫字樓有姐姐經常清潔先得
同意,
新嘅大型寫字樓有殘廁,
姐姐通常清潔夠乾淨。

加上長假期,姐姐無需定時巡樓,
帶囡爆房安全度夠高。

引用:
原帖由 ACT 於 2023-12-4 20:36 發表 查看引用來源
小弟剛剛租左個可以24小時出入迷你倉,夜晚應該無咩人出入,突然諗起,唔知有無師兄師妹試過在迷你倉搞野呢?😏
八掛吓。
Ching, 你個倉租幾大呀。
入倉時,會唔會經常撞到其他倉客?

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2023-12-6 09:27 發表 查看引用來源

歐洲嘅海灘係有機會見到人 topless, 質素就有啲參差.
入去之前,諗清楚先😅

引用:
原帖由 loverandlover 於 2023-12-7 00:23 發表 查看引用來源
當然有除清晒先扑野,幾分鐘就爆。
真係夠大膽,私家停車場?👏👏👏
同條囡剝光在殘廁,我已經有點心慌。

引用:
原帖由 1frankz 於 2023-12-18 16:04 發表 查看引用來源

夜晚叫 SP 上 OFFICE,發現老細房無鎖
特別係長假夜晚,成個Office 冇人。
老細房唔夠膽入,但係 meeting room大長枱,
一排排嘅file 櫃,公司廁所,活動間,休息室,都留下過戰蹟。。。。🤭🤤😁

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-1-10 11:37 發表 查看引用來源
同女同事?😉
老婆。

引用:
原帖由 yanfu9394 於 2024-1-10 14:14 發表 查看引用來源
坐最後嗰行,架車上高速後佢先坐上嚟.當時都有比較多人喺車上瞓教.但外面啲車有冇睇到就冇留意
旅遊巴尾行坐位,真係夠晒熱情,玩得好激。

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2024-1-10 14:54 發表 查看引用來源
睇戲坐最後排可以揸波摷西
睇早場,小猫三四隻。  只係揸揸摷摷,中排都試過😁。

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2024-1-15 14:49 發表 查看引用來源
我同你類似經歷,不過我係青衣公園對住大水池,先吹後打,射完著番褲,原來有下一啤等緊位,個女仔,四眼妹仲對住我尷尬笑笑口,個男寧歪面到低頭咁滯,我無野,正常長度正常時間正常呵呵聲,表演比人睇埋添。後來行出黎先發現張長櫈好近 ...
係呀,有時真係唔覺意,玩完先知個位置會變咗真人秀。。。,後生時試過夜晚係公園後同女友揸揸摷摷,攪完先望到原來有個天橋位可以睇到😱

引用:
原帖由 chjhenry 於 2024-1-14 16:33 發表 查看引用來源
試過一次 平日夜晚收工同Ex去左行上去姻緣石 夜晚晚上到去 真係鬼影都冇隻 行到上去 我望緊啲夜景真係幾靚 Ex突然從後攬住我 我地亦都錫左好耐 果時Ex都係新識 都未有性關係(咁當然之後有啦) 佢身材又幾好 即刻隔住 ...
姻緣石無效,
下次去求子石試試。。。

前往最後回覆