上一頁下一頁
發新話題

我的墮落故事 (May 25 2016 更新, p 185,#2766)

收藏  |  訂閱
259  1.9m

引用:
原帖由 ajenny 於 2013-3-8 22:16 發表 查看引用來源
盡力啦
咁 jenny有無實驗過"雙鬼拍門"呀 :smile_30:

引用:
原帖由 ajenny 於 2013-3-8 22:22 發表 查看引用來源
有次係深水涉一層舊樓個朋友約我係個到打麻雀,一去到樓下就好想走,因為個在大厦好多黃色招牌,我心想做咩個死婆係到租屋架,我個日又穿得SEXY在小小,一路行上去一邊聽到好似有些呻吟聲不絕真係好難頂
跟住, 唔係出人問價?

引用:
原帖由 ajenny 於 2013-3-8 22:32 發表 查看引用來源
你錯我比在個價錢一定比唔到,2000他話我個到有宝
如果佢話ok, jenny 您點算?

比我見jenny, 2000 好so 囉.  :smile_o09:

引用:
原帖由 ajenny 於 2013-3-8 22:39 發表 查看引用來源
去啦收錢然後張錢攝入我條低胸裙到
二十張百蚊紙, 拉您返您間鋪慢 慢攝, 慢 慢玩,

引用:
原帖由 ajenny 於 2013-3-8 22:45 發表 查看引用來源
你唔係比兩張金牛咩老闆
兩張金牛, 唔好玩.

二十張, 用來打d 淫閪呢

引用:
原帖由 american1234 於 2013-3-8 22:46 發表 查看引用來源

雙飛好金........4K
4 k真值價, 但是今日傷風, 食完藥, 見兩條女咁正都冇力扑  :smile_o03:  , 要瞓 :smile_o06:  , 88.  :smile_o03:

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2013-3-9 11:26 發表 查看引用來源

梗喺摸,套,吻,舔,吮,唅,啜,吹啦!!

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2013-3-9 11:26 發表 查看引用來源

梗喺摸,套,吻,舔,吮,唅,啜,吹啦!!
辣媽,您係咪用上面既招數冧點阿BEN 阿JOE兩位老細呀?

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2013-3-10 03:45 發表 查看引用來源

冇呀,我只喺一個無知小女人被人佔便宜又吾識點反抗之嘛.......
日既然辣媽咁無知,又唔知足,又唔識反抗,咁就抵屌,重要比兩支大肉腸,都係四支大肉腸(兩黑兩白)肏到所有洞洞爆滿,比美寶拍片,等佢慢慢回味。
果幾個番鬼佬咁好彩食撚到果初出淫妻,真係幾生修道才遇上。

引用:
原帖由 ajenny 於 2013-3-10 10:04 發表 查看引用來源
雙重插入係雙重甘HIGH
叫美寶找多兩支大黑腸做后備,輪住來切阿人妻呢個淫娃,
屌到辣媽腳都合唔埋,
HI 到只識得流x 水

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆