上一頁下一頁
發新話題

收藏  |  訂閱
143  316.0k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-17 00:14 發表 查看引用來源

兩公婆有時扑咗嘢咁多年真係好容易會由熱轉冷我就比較好彩,老婆由拍拖嘅時候已經好鍾意扑嘢,同埋好接受玩啲新嘢,嗰時喺𨋢口,天台,停車場痕起上嚟,揭高條裙就畀我插
我個sp未離婚之前同佢老公嘅性生活係平淡到不得了 ...
CHING 個sp身材咁好, 佢老公真係嘥晒, 咁嘅性生活益晒其他男人.

我就覺得宜加同老婆已經唔玩,  將來更加冇機會玩...

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-17 00:55 發表 查看引用來源

佢老公係一個粗枝大葉嘅人,自己有性慾就屌佢,冇理到佢嘅性慾
自從離咗婚之後同其他男人玩過,先真係享受到性愛,其實喺表面上佢已經係一個好姣好嗲嘅人,雖然唔係話好靚女不過真係有啲淫賤住家菜嘅味道
純粹用性愛嘅角 ...
女人唔需要好靚女, 我條女身材好.
但普通樣, 加埋姣好嗲有風味道就一定正,
一個好嘅性伴侶, 唔好只講性愛扑嘢, 就果種淫賤味, 已經夠誘人.

回覆 326# mm28 的帖子

飽漢不知餓漢饑,
CHING 你有私家米倉,
呀嫂姊妹包包又唔少,
羨殺旁人

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-19 16:44 發表 查看引用來源

師兄,我得老婆同sp咋佢姊妹完全唔關我事
幾年前sp離咗婚,之後我冇幾耐就識佢,不過都成五六年
師兄嘅SP咁正, 如果CHING 你係佢離婚前識(食)佢, CHING 你就食足滿糊囉

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-19 16:51 發表 查看引用來源

唔會啦,佢未離婚我唔會食,雖然我知佢有偷食過(佢講)
我比較下流, 最想食人妻

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-23 15:37 發表 查看引用來源

因為佢做酒店嘅,有時有免費房,有一次我同佢去澳門偷跳兩日一夜,扑咗佢三鑊,其中一鑊戴咗個凸點螺紋避孕套,可能佢唔受慣咁強嘅刺激,同埋我懷疑佢嘅G點生得比較低,插佢嘅時候我個龜頭好容易頂到佢G點,狗仔式插到佢妹 ...
澳門酒店唔叫平,除非有折, 唔係去台日反而抵好多.

唔好睇小凸點螺紋避孕套, 羊眼圈呢種簡單嘅小道具, 有時真係玩到女方HIGH 撚晒

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-23 13:23 發表 查看引用來源

我覺得都係中等啫,我平均個幾月先見下佢,而且唔係見親佢都扑嘢,我唔覺得佢性需要特別大,不過同佢扑嘢都唔想帶袋,因為佢有避孕🤫🤫
玩到唔想帶袋嘅良家, 可遇不可求, 真係爽呢.

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-23 17:03 發表 查看引用來源

其實都怪怪哋,佢臨離婚之前同佢個男朋友反而一定要佢帶袋,雖然嗰時佢都有避孕
唔怪, 離婚後, 女人想法會唔同

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-24 00:33 發表 查看引用來源

其實我好鍾意女人著住高踭鞋同吊襪帶或者中間開窿襪褲畀我屌,真係條嘢都特別硬
出嘢嘅時候,擘開佢哋對m字腳,抽出嚟射落佢妹妹度勁興奮😍
女人著住高踭鞋同吊襪帶, 對腳又真係正好多嘅

引用:
原帖由 mm28 於 2024-3-24 01:29 發表 查看引用來源

呢句真尤其足3寸以上幼踭
幫老婆著件情趣細格魚網Bodysuit 加埋黑絲.  果時睇到就扯火

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆