上一頁下一頁
發新話題

May姐後傳

收藏  |  訂閱
81  343.0k

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2013-10-18 02:57 發表 查看引用來源
寫吧,我純粹出黎支持下!我未有打算寫住,請天兄繼續!:smile_o12:
我會密切留意你筆下既jenny姐!:smile_o01:希望吾好令大家失望!
另外字與字間應該分段!否則真係會睇得好痛苦!
大采好了,心兄都支持樓主出文。

引用:
原帖由 Sanyi_2013 於 2013-10-19 10:12 發表 查看引用來源

真係咁多師兄留意同期待Jenny出來客串。

等緊樓主出文寫呀May同珍妮媽攪野,,,呵呵。

引用:
原帖由 天馬彍旋碎擊拳 於 2013-10-19 12:43 發表 查看引用來源
諸位看官唔好意思,因我有私務纏身,未能寫文。我會盡快再寫!等我!最快聽日

不要急, 樓主無私, 各位感動.

Ching 您正事要緊

引用:
原帖由 天馬彍旋碎擊拳 於 2013-10-20 14:41 發表 查看引用來源
May姐嬌嗲無限:唔老公仔,我好掛住你!快啲,俾我吖!

May姐都未等阿樂有時間反應,已經自己跪咗响阿樂面前,貪婪地拉低阿樂條褲鏈,將原本已經槓起嗰轆嘢從褲入面釋放出&# ...
ching, thx for sharing,
but 阿樂中彩, 誇左d, 如果話中2條大彩, 似會 reasonable D .

引用:
原帖由 ajenny 於 2013-10-20 16:02 發表 查看引用來源
休息下先仲未有通告
jenny 您休息下, 之前辛苦呢

回帖支持。

引用:
原帖由 天馬廻旋碎擊拳 於 2013-10-26 17:22 發表 查看引用來源
好對唔住,私務纏身…盡快返嚟再寫。咁多位,對唔住!

無需客氣呢,師兄。

您勞心勞力無償出文,大家感激,祝您事事順利。

推文支持。

引用:
原帖由 和記 於 2013-11-5 15:37 發表 查看引用來源
May 姐系列,全線仆直  RIP

引用:
原帖由 過路人文迪 於 2013-11-5 16:44 發表 查看引用來源

呢位 ching 點解會咁樣講野, 樓主寫文只係業餘性質, 而且亦都交帶左因私務煩忙, 會盡快再次發文, 我同你呢挺花生友響呢版無甚貢獻, 人家就百忙之中寫到眼都朦晒黎發文比我地睇, 遲左少少啫, 又無話唔再寫, 希 ...
文迪兄說得好
:smile_o12:  :smile_o12:  :smile_o12:

網絡資源, 不是由天跌下, 垂手可得.
仍各方有心人免費無償分享.

似我般無力出文
版友, 對無私分享文章的師兄們, 感謝非常.

引用:
原帖由 天馬廻旋碎擊拳 於 2013-11-5 22:17 發表 查看引用來源
咁多位,好多謝你哋嘅捧場。其實近排係好多事…可謂最悲,最喜者同時降臨响我身上…只望家人不用辛苦太耐,可以舒服離開,於願足矣…喜者則恕我不便透露…
另外,我嘅故事大崗响度, ...
月山

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆