上一頁下一頁
發新話題

有無發現 , 某些AV題材 , 搵一D無咁靚既女優 , 反而拍得更吸引???

收藏  |  訂閱
106  10.2k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-12-5 16:14 發表 查看引用來源

都可以咁講既,但點都好,算係一個經歷,HAHA......
某程度食左一個有老公有SL既人妻,好似師兄咁講,好似贏左架,贏左意思係因為個人妻要左瞞右瞞都會想出黎同我一齊上堂呀見面呀,HAHA.....有少少低B添。 ...
贏咗,其實都有兩個意思。
一係個天比的有咁嘅機會,果年食到好嘢。
另外係,食人地嘅老婆,心裡一定係贏咗。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-5 17:23 發表 查看引用來源
點計都係羸啦!
真正贏兩次,,😆

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-5 17:29 發表 查看引用來源
直程羸到盡!😬
財色并收哪種,先叫贏到盡。

幻想:最好要對方幫自己養埋B,留精又留種。。。贏到會飛。。。。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-12-5 17:35 發表 查看引用來源

就係囉,即人妻其實揀呢個SL,個SL無得輸,因為人妻既老公碌野唔work架嘛,但點都好,HAHA.....
呢個都係過去式,人妻叫做開心既,至少係我已知情況下,而家.....就唔知嘞。
而當年做完運動食野再扑,都算係一個刺激經歷,但就唔夠free ...
對我地普通人,普通人妻出軌,感情係重要原因。

如果人妻佢老公唔係以前對佢唔好,
撞啱,佢細路又出國讀書,無人同佢撐住,
佢果吓唔會比我去填補佢嘅唔開心。。。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-5 23:45 發表 查看引用來源
同意呀!良家難求!
好彩一遇。  果時有諗,如果人妻唔係有細路,
我可能想同佢一齊唔分手。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-12-5 23:36 發表 查看引用來源

明,好多巧合加上配合才會出現,我想講,呢隻先真係可遇不可求。
靚女索女去溝就有,但隨時爛玩過自己,但師兄呢隻,有心都未必撞到。
靚女索女,自己真係溝唔到。
唔會強求高嶺花。普通啱心水,得到己經有運。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-6 00:31 發表 查看引用來源
佢個仔都大啦,應該問題唔大吖!
佢有個仔,女人諗嘢就唔係佢一個人嘅事。
人妻得老公一個,佢離家容易好多。

有個仔,佢家庭關係就強大好多。唔係同一回事。

而且,我同佢都難過心理關。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-6 00:30 發表 查看引用來源
咁謙呀!其實呢啲良家先難食到!仲要佢都肯配合你,更加難得!
普通女性,唔代表係人妻。未結婚嘅普通女人。。。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-12-6 12:04 發表 查看引用來源

師兄,唔好以為索女靚女難追,佢地有D可能要得到手可以好簡單,成班人面前你威果下型果下,可能已經加晒分,再口甜舌滑已經搞得掂,嗱,我講緊既唔係過人世。

而且今時今日,好多時靚女既標準都係偏瘦時,我真係俾你揀,你會揀有波有 ...
我都知人妻好,我樣樣都好普通,所以真心話好彩。

講靚女,唔係指樣,有身材,夠誘惑己經係我眼中嘅靚女。
始終,見到其他人身邊咁多花花,點都有慾望嘅。

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-12-6 12:20 發表 查看引用來源

HAHA......咁就唔知啦,只知人妻既SL對佢始終唔太好,個男人好似失業定唔知點添架,慢慢大家都無再聯絡,就唔知道了。
尼種 女強男弱,但弱男又粗暴嘅怨侶,其實都唔少。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆