上一頁下一頁
發新話題

大家同老婆最想點樣玩(已經玩過或想玩)

收藏  |  訂閱
98  41.0k

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2023-12-15 15:29 發表 查看引用來源
全部現場睇,所以唔會流出

我指係比外人睇到😱

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2023-12-15 15:35 發表 查看引用來源
老婆唔知我俾friend 睇,佢估佢嘅事,我話冇就得,倒番轉,啲friend 都俾我睇番佢另一半,當然質素冇我老婆咁正,不過咁玩,都係求刺激感為主,所以我真係冇所謂 ...
各人情況唔同,我係半個妻管嚴😂😅

引用:
原帖由 mui1892 於 2023-12-15 15:50 發表 查看引用來源
我真係試過頭套黎含
有冇特別 HIGH。

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2023-12-15 15:55 發表 查看引用來源
戴頭套就直情百分百安全啦👍
不單安全,還有SM感。

引用:
原帖由 mui1892 於 2023-12-15 16:16 發表 查看引用來源
🤣🤣不過最搞笑嘅係佢淘果個頭套個口位超細,含果時要整大個哃再含
唔出奇呀。  
我都一次買兩三個不同大細顏色呢玩。

引用:
原帖由 mui1892 於 2023-12-15 16:39 發表 查看引用來源
哦原來係咁可唔可以sd link黎
都係上網淘返呢,只不過我以前唔會只買一個,
一次買幾個相似嘅,一個唔OK,都有其他做後備。

引用:
原帖由 mui1892 於 2023-12-15 17:34 發表 查看引用來源
應該唔會再試
上次都係佢同我講睇左套av話想叫我帶,佢話想試吓
以前,買哪些小道具,都好多買幾套。
一方面平,而且我老婆難得有性趣。

我試過買個露咀露眼嘅頭套,配了個口枷,
佢扮公仔同的玩BJ。。。

回覆 248# infantry 的帖子

走光揩油,同拍片,結終差好遠。

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2023-12-17 14:52 發表 查看引用來源
差不多情況試過啦,之前玩過次3P,個男係我friend,老婆都未幫佢吹,我哋兩個睇完老婆跳脫衣舞,老婆跟住用對波磨咗佢兩下,都未開始吹,條友已經爆咗🤣 ...
呀嫂咁誘人,咁嘅機會,未開始就出清,好晒呢。

引用:
原帖由 石黑龍127 於 2023-12-17 15:02 發表 查看引用來源
大波始終多嘢玩好多😄好彩個friend回氣快,沖個涼再嚟多次
身為胸奴嘅我,好明白大奶人妻嘅吸引力🤩。
有個好波又玩得嘅太太,真係人生快事。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆