上一頁下一頁
發新話題

我的墮落故事 (May 25 2016 更新, p 185,#2766)

收藏  |  訂閱
259  1.9m

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2013-3-5 03:38 發表 查看引用來源

看嚟香港人重認為女人上床吃虧,北美男女平等,大家都可以搵食,唔喺免費雞,只喺friends with benefit.當然鬼妺有需要真就公然搵人上床,東方人就偷偷做.
唔係話您唔enjoy, 不過 比美寶華叔咁坑您, 佢地咁著數, 分分鐘有錢落袋添, 辣媽您風險又大,只係得果開心吓,同乜人玩都好受美寶佢地背後操控, 咪比人覺得似免費雞囉,
重要係自來果隻,您D衣裝飲食交通重分分鐘倒貼出來呀吓,我地嘅人咪咁樣形容件事囉

引用:
原帖由 忘了忘不了 於 2013-3-5 08:42 發表 查看引用來源
唔好講喱啲嘢喇!
關心下辣媽冇上版幾日,用支按摩器高潮了多少次重好過啦!
辣媽,查實妳有冇想過3P㗎?

同黑腸腸果之唔係多P嗎?

支持新文,請繼續。

辣媽您既然輸定了,不如除美寶介紹的大黑腸外,順手向Erica 一齊約埋果兩支大肉棒,來個4p, 享受一吓,難得Erica上演一套  “貞節少妻淫戰和番”,  您又表演一套“華藉少婦肉搏大棒色鬼”,又或者拍伙Erica合演 “番邦兄弟巨棍震服唐人雙鳳”,  辣媽您要盡快給您個淫閪做好准備,您將會好似Erica比肉腸大插甘,比美寶送您的黑腸,插個天昏地暗,慾罷呻吟。

原來Erica 外表斯文,裡面淫穢。
辣媽今次有眼無珠,所托非人,
來人給美寶 或Erica 推介的大內腸蹂躪時,
記住您幾下賤,放開享受被征服的快樂吧。

引用:
原帖由 ajenny 於 2013-3-8 09:21 發表 查看引用來源
如果我係ERICA就好啦
珍妮媽想食白腸? 咪試過?

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2013-3-8 09:07 發表 查看引用來源
講左咁耐Erica,再寫佢就好似寫小說,都喺講返我自己吧。

當我從亞寶處聽到Erica的祕密,便知道我和亞寶的打賭完蛋了。反正輸定了,我便同亞寶講數。

我:「 Erica既然一路有偷食,唔算數。」

寶:「 ...
辣媽,亞寶一早摸清Erican 果底,您一早說知輸撚梗,真係賭債肉嘗

引用:
原帖由 辣媽人妻 於 2013-3-8 19:49 發表 查看引用來源

Erica 由2012冬天開始偷吃,但SP只有兩個。
佢同亞寶一齊安排,大家一齊玩role play,亞寶要我扮無知人妻被貨櫃佬輪大米......
但係辣媽一比對手插入,佢地見您咁享受又識玩,就知您係老手玩慣,穿梗煲。

不過,果兩個貨櫃佬都係要搵閪屌啫,您自已心裡面想點,佢地其實冇所謂

引用:
原帖由 ajenny 於 2013-3-8 22:01 發表 查看引用來源
一個係前一個在後
兩支都咁粗, 一齊插入, 辣媽唔知ok 唔ok 禾?又或者上下身一齊來.玩

jenny, 您頂得兩條大番鬼佬肉腸一齊泥住來無?

引用:
原帖由 ajenny 於 2013-3-8 22:16 發表 查看引用來源
盡力啦
咁 jenny有無實驗過"雙鬼拍門"呀 :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆