寂寞到夜深... updated P.4, P.5

收藏  |  訂閱
4  14.4k

引用:
原帖由 小飛俠.. 於 2014-3-24 02:09 AM 發表 查看引用來源
尋晚個post唔知點解刪左,今晚再黎~
尋晚講到我本來今日要去接巨龍男友放工,
但今日冇去,仲要頻臨分手邊緣,
因為唔開心又掛住佢,今日自己玩左4次...
今日下晝睇電視播我是歌手唱慢慢,
好心酸...傷害左對方 ...
Hello...小飛俠。

奧。。早2日仲好地地。。無事麻?!

引用:
原帖由 小飛俠.. 於 2014-3-24 02:56 AM 發表 查看引用來源
佢覺得我唔花時間陪佢,我地之間好複雜,
突然好多回憶喺個腦出現,其實好多開心事~
我同巨龍男友係喺某個a字頭嘅app到識,有晚petpet痕,訓唔著又唔知做咩好,就上左個app註冊左,個app玩左兩日 ...
上星期有聽你少少故事。。
雖然複雜。。但你地有共識想點要d咩。。
要時間去解決問題。。性方便又夾。。

唔花時間陪佢?!係咪有咩誤會?
好好溝通一下~

引用:
原帖由 小飛俠.. 於 2014-3-24 02:09 AM 發表 查看引用來源
尋晚個post唔知點解刪左,今晚再黎~
尋晚講到我本來今日要去接巨龍男友放工,
但今日冇去,仲要頻臨分手邊緣,
因為唔開心又掛住佢,今日自己玩左4次...
今日下晝睇電視播我是歌手唱慢慢,
好心酸...傷害左對方 ...
你預定明天又被餅主del post...
開舖要出甜故。。
Btw just chat one night...無所謂啦~

引用:
原帖由 小飛俠.. 於 2014-3-24 03:12 AM 發表 查看引用來源
就係得唔到共識,其實分左好多次,
試過佢想分手,我半夜三更搭成個鐘車去等佢收工cool煲,
又試過我想分手,佢狂打比我,又追到去我做野嗰到,
以前一分手大家都做好多野,而家淡曬,冇再做噤多野,感覺好 ...
成日嗌分手真係好易令感情轉淡。。
唔好勉強行快先。。維持SL關係會否好d?
開心就繼續一齊無咁大壓力。煩事去解決~

所以溝通好緊要。就算鬧交都唔好輕易嗌分手。

引用:
原帖由 小飛俠.. 於 2014-3-24 03:23 AM 發表 查看引用來源
我地之前行得好快,而家好難返到轉頭
感情要維繫快唔得就轉變下或行返慢少少。
勉強唔黎。大家唔開心盞鬧交收場~

佢話你時間唔夠陪佢。
係你唔得閒?或有其他原因?
同佢解釋返。可能會體諒你~

前往最後回覆