都唔知d女人乜嘢心態?#576 update C 小姐離開了賤人B生未?

收藏  |  訂閱
6  98.1k

男人做鴨真係好難所以要收貴啲、好彩嘅搵到人包又唔太變态咪好小小
引用:
原帖由 大食之熟女 於 2021-12-17 10:59 發表 查看引用來源
女人遇到肥佬光頭,最多咪埋眼幾分鐘,叫幾下,唔濕可以落ky 男仔唔得,唔硬唔夠耐會俾人投訴,所以成要keep 住做運動,補充蛋白質,又要前揍功夫好,又要技巧好,男人收$2000做野多好多,女人可以選擇唔含唔奶唔撩,男人做少樣會俾個女人 ...

的確好多女人主要想人陪、想被愛嘅感覺多過性
引用:
原帖由 西門吹簫 於 2021-12-17 16:51 發表 查看引用來源
以下這件事都成20年前, 當時大約係9X年尾至2000年

我以前有個男fd, 有一次係尖東撞到佢, 著到成身發姣色西裝, 我走去同佢打招呼, 之後佢同我講原來佢現在做鴨, 話好好搵, 一個月閒閒地十萬無問題, 如果[乙水]得掂D ...

師兄看得通透👍🏻

大家咁高興我又分享下、多年前有個女同事話為咗同佢男友的未來打算出嚟做(想開餐廳)、佢有晒plan 好清晰、 聽完後真心覺得佢好偉大、 之後我轉咗工冇聯絡、 十幾年後在街上碰到佢一家人已有個女、 知道佢哋已結婚及有自己嘅餐廳、同女同事眼神交流下明白一切、 覺得佢老公好幸福!
引用:
原帖由 cc古9880910 於 2021-12-16 11:21 發表 查看引用來源

有刺,係因為擔心同妒忌,或者覺得對方遇到自己之前做嘅嘢係唔啱,喺自己未接觸之前嘅嘢要控制根本冇可能,同埋講真果句有陣時嗰個女仔太乖,好多時啲男人結婚之後都會見佢性冷感,咁又何必呢?

就算自己另一半出軌,我覺得係因為 ...

所以話女人為咗屋企可以好偉大、 師兄當年係唔舍得?
引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-12-20 16:25 發表 查看引用來源

我老婆曾經都想為咗我哋嘅將來,其實講緊嘅係當年準備結婚嘅時候,想買樓,但冇錢🤦‍♂️,佢曾經有諗過搵一個之前曾經包養過佢嘅人,再包養佢。不過我最後阻止咗佢。 ...

的確女人要夠淫先及引
引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-12-21 11:17 發表 查看引用來源

女人越淫越正

唔明唔舍得係因為你未到那境界😅
引用:
原帖由 skau1007 於 2021-12-21 12:38 發表 查看引用來源

師兄好大方👍

我就絕對介意我老婆比其他人屌,但有時打飛機嘅時候,我又會幻想我老婆同其他男人搞,都好矛盾

師兄是否已有個TG谷? 可否加我?
引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-12-21 14:11 發表 查看引用來源

喺度講太過麻煩,師兄開個TG啦

前往最後回覆