我與補習學生的故事(一年後的更新, Part 36 updated #1765)

收藏  |  訂閱
10  1.6m

引用:
原帖由 wallacepigpig 於 2022-7-19 04:18 發表 查看引用來源

可能Ally 開始吃醋啦⋯⋯
Ally可能要攤牌啦,樓主,你點揀?

引用:
原帖由 離火 於 2022-7-19 09:27 發表 查看引用來源

最後一句個whatsapp先係精品
同意,又唔見佢send WhatsApp俾Wendy。呢個message好有深意。

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-7-19 23:06 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 rocket.aaron 於 2022-7-19 23:04 發表 查看引用來源

Ally:又無套!唔准射入面呀🤫 [/quote可能今次安全期,可以內射呢!😉 ...
成日唔戴,好容易做爸爸,咁就無故仔睇啦。

我都試過差不多嘅經歷,其實Ally應該對樓主有好感,不過已經知道冇辦法坐正(搞咁多次如果有feel嘅話已經一齊咗),女仔時間又有限,咁樣選擇,對大家都好。而且佢走得都幾型,都算係好事
引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-7-20 17:45 發表 查看引用來源
Part 28
我望向Wendy,見佢㩒緊電話但又冇乜反應,即係Ally冇whatsapp Wendy。
我覆返Ally: 你返左黎?
Ally: 係common room呀。
跟住Wendy就收到Ally Whatsapp話返左黎啦,話叫我一齊出去兜多幾個圈睇下個男仔會唔會又再返 ...

完全同意,Ally其實勉強緊自己去遷就Kenny,不過等極Kenny都唔追。

Kenny忠於自己感覺係好事,年輕人總有機會遇到對的人。
引用:
原帖由 西門吹簫 於 2022-7-20 23:29 發表 查看引用來源

Ally應該都知道自己永遠只可以做FWB, Kenny心中只有Miki
Ally講一句無諗過同你發展, Kenny就真係唔追人, 我覺得Ally只係知道Kenny心中無佢, 所以先咁講
其實Ally係愛Kenny, 都係嗰D唔想4個無朋友做, 但又控制唔住先 ...

唔鍾意嘅點都唔會肯被中出,所以Ally應該係沈晒船
引用:
原帖由 西門吹簫 於 2022-7-20 20:17 發表 查看引用來源
我覺得Ally 知係最後一次, 想留個特殊紀念比大家, 亦都想自己第一次中出係比一個佢喜歡的人, 所以特登比Kenny中出

不過這些FWB做咗第一次, 之後唔打鐵襯熱拍埋拖, 最後都係越行越遠 ...

又係喎,Ally要停因爲想同個男仔發展,咁點解要拖Wendy落水?

Kenny可唔可以解答一下?
引用:
原帖由 josefkafka 於 2022-7-21 09:05 發表 查看引用來源

奇怪嘅係,Ally 要求 Kenny 停咗發生關係的同時,都要求佢同 Wendy 停。照計這是 Ken 和 Wendy 之間的私事。而 Ally 分別同 Ken 和 Wendy 私下開口,究竟係乜意思?更奇怪係,男女仔都立即話,好吧!
估計 Ally 跟本冇同 Wendy  ...

人生導師
引用:
原帖由 =hoho= 於 2022-7-22 00:35 發表 查看引用來源
係時候盡老師最後嘅責任啦😋

引用:
原帖由 wallacepigpig 於 2022-7-27 20:10 發表 查看引用來源

我反而覺得,一係樓主同Miki 係埋一齊,一係呢三個女仔都已經成為過去…….

因為樓主係最後嘅update 中寫過「呢次之後我真係冇再同Ally, Wendy再做過。」 ...
... 直到昨晚...

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-8-3 23:07 發表 查看引用來源
各位唔好意思, 公司野仲未完哂
下一part(過渡篇)其實我寫左一半架啦, 希望星期五出到
跟住就正式進入結局篇啦, 又會變返劇情向原本想係公司有大job前寫完, 結果寫寫下比預期長左好多 ...
希望你Project順利,等你出文。

前往最後回覆