上一頁下一頁
發新話題

我與補習學生的故事(一年後的更新, Part 36 updated #1765)

收藏  |  訂閱
222  1.6m

今日仲未上畫⋯等追劇情😂

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-7-5 22:37 發表 查看引用來源
今日可能出唔切文了,10點幾先有時間開始寫,可能要聽日先出到文
抱歉大家
以為你病未好清 要休息🙏🏻

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-7-5 22:46 發表 查看引用來源
少少啦,未清好哂好易攰
Take care 🙏🏻

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-7-5 22:48 發表 查看引用來源
部分認同manipulative但就唔認同high maintenance,簡單黎講我覺得佢都係一個毒L
所以份人又冇師兄諗到咁複雜,我覺得佢似仲有少少小朋友既任性,仲需要成長。 ...
要佢大個女 真係要靠你啦 有冇轉機?😬

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-7-6 16:15 發表 查看引用來源
Part 25
我地一齊坐左係sofa,我仍然冇乜反應,個腦仲運轉緊頭先既野。
Ally就開左罐啤酒,遞左俾我。
Ally: 飲啦!
我: 點係呀,要Ally女神陪我飲酒,仲要幫我開啤酒。
我地乾杯飲,傾多句又飲2啖,跟住又發下呆,跟住又飲2啖。
慢慢 ...
Part 21—— Ally Said 戴套呀
Part 25—— Ally Said 你唔准射入嚟呀

距離中出Ally…都唔遠了
Kenny兄計安全期未🤣🤣🤣

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-7-6 16:15 發表 查看引用來源
Part 25
我地一齊坐左係sofa,我仍然冇乜反應,個腦仲運轉緊頭先既野。
Ally就開左罐啤酒,遞左俾我。
Ally: 飲啦!
我: 點係呀,要Ally女神陪我飲酒,仲要幫我開啤酒。
我地乾杯飲,傾多句又飲2啖,跟住又發下呆,跟住又飲2啖。
慢慢 ...
雖然一直都估你會食Miki,去到而家Ally幾乎已突圍而出,無論係SP定係成為男女朋友,都支持你Kenny
每Part都寫得非常精彩!多謝你嘅分享👍

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-7-7 08:29 發表 查看引用來源
Ally有時真係咁直接了當🤧🤧
直接啲好 所以唔需要「隔膜」😏

引用:
原帖由 wallacepigpig 於 2022-7-7 00:35 發表 查看引用來源

我都想樓主同Ally 係埋一齊….
認真講Ally身材唔蝕架!又夠主動

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-7-7 10:57 發表 查看引用來源
身材均勻好緊要,仲要又白又滑!😬
Ally值得攞有

引用:
原帖由 hqkwtang 於 2022-7-7 12:47 發表 查看引用來源
因為已經無左塊膜
呢個其一 無套其二🤫

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆