上一頁下一頁
發新話題

我與補習學生的故事(一年後的更新, Part 36 updated #1765)

收藏  |  訂閱
222  1.6m

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-7-20 09:46 發表 查看引用來源
今晚應該可以出到,真係準備入結局篇啦
樓主等你出野呀!諗緊你今晚射邊個😏

引用:
原帖由 毛明示 於 2022-7-20 16:35 發表 查看引用來源

不在乎天長地久,只在乎曾經擁有
呢個年齡層既3個妹妹 ,比樓主食到兩件(可能結局食哂)已經無撼

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-7-20 10:21 發表 查看引用來源
Um...我驚一劇透大家就估到
放心,今日6點前會出
因為已經接近打完
返緊工都要上嚟望一望 唔好令我地失望呀😬

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-7-20 17:45 發表 查看引用來源
Part 28
我望向Wendy,見佢㩒緊電話但又冇乜反應,即係Ally冇whatsapp Wendy。
我覆返Ally: 你返左黎?
Ally: 係common room呀。
跟住Wendy就收到Ally Whatsapp話返左黎啦,話叫我一齊出去兜多幾個圈睇下個男仔會唔會又再返 ...
真係可以中出Ally,爽死啦🤭
仆野Ending喇,真係無得再食喇?

引用:
原帖由 licklickson 於 2022-7-20 13:23 發表 查看引用來源
應該到Ally啦!啱啱先射完Wendy!😬
中出Ally

引用:
原帖由 kenny_love 於 2022-7-20 17:45 發表 查看引用來源
Part 28
我望向Wendy,見佢㩒緊電話但又冇乜反應,即係Ally冇whatsapp Wendy。
跟住Wendy就收到Ally Whatsapp話返左黎啦,話叫我一齊出去兜多幾個圈睇下個男仔會唔會又再返 ...
終於收工!而家認真睇完一次,開始之前仲叫你小心啲唔好射入面,到做緊既時候估唔到Ally會壓住樓主唔比你抆番出嚟,放慢都趕唔切啦!樓主誤打誤撞咁就直接中出左Ally😂。
我都會就嚟射既時候放慢,咁先可以做耐啲😬
不過條女梗係估到呢啲古惑野啦,插插下放慢哂都係想唔射住😂☝️

引用:
Part 28
之後再無得同Ally,Wendy做喇?
結局篇都仲有幾Part?係咪有其他驚喜🤔
莫非Miki初戀失敗要樓主氹氹
定係食埋佢個friend <Elaine>,有冇得劇透少少😂

引用:
原帖由 1888cc 於 2022-7-20 18:59 發表 查看引用來源

樓主做爸爸
食藥係咪冇事🤣

引用:
原帖由 genesic 於 2022-7-20 18:05 發表 查看引用來源
某程度上係咪叫攞左ally 第一次?
中出既話 一定係😂

引用:
原帖由 冰天雪地6 於 2022-7-21 07:36 發表 查看引用來源
唔鍾意嘅點都唔會肯被中出,所以Ally應該係沈晒船

我認同師兄講 唔鍾意點會比你中出

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆