上一頁下一頁
發新話題

原創:十年後的舊情復熾 全篇完 目錄見#1 感謝支持

收藏  |  訂閱
279  442.0k

熱切期待呢!
引用:
原帖由 jason4993 於 2012-6-11 09:33 PM 發表 查看引用來源

你想聽嘅 都可以嘅

呵呵!我希望呢兩個星期,或者最遲月尾,寫晒佢。
引用:
原帖由 648 於 2012-6-12 12:01 AM 發表 查看引用來源
好野,真係寫快左喎,真係要日日上黎睇睇。支持。

多啲上來就追得冇咁辛苦鳥。
引用:
原帖由 connieabcd966 於 2012-6-12 03:08 AM 發表 查看引用來源
:smile_40: 喪追

第四十二回、牀上絕技

光見蕙態度堅定,就坐在蕙旁邊說:"好LAR。話畀你知都得,但你要應承我一樣野。"
蕙:咩野?
光:其實都唔係乜野絕招。我講畀你聽都得,但係你唔可以迫我同你玩呢招。
蕙:冇問題。
光:真係唔係乜野絕招。只係…ER
蕙:只係乜野AR?
光:只係……我同佢好多時都會玩好多口水
蕙:哦。啱啱玩完來AR?佢啲口水有啲仲喺你個嘴同下巴度WOR。
光:嗯。
蕙:咁佢同你都好鍾意玩?
光點頭示意。
蕙:咁點解唔想我同你玩?
光:因為……以前……真係好耐以前我地話過淨係對住對方至可以用呢招。我冇同其它女仔玩過,佢同佢老公都冇玩過。
蕙:哦。其他人有訂情信物,你地就有定情招式!
光:但真係唔係乜野絕技LOR。
蕙:好LAR。你答左我LAR,可以繼續搞我LAR。
光:下?畀你窒一窒我而家冇左嗰個MOOD。
蕙:我幫下你LAR。

蕙站在光面前,撫弄自己的秀髮。再將雙膝放在沙發上,即是跪著俯視著光。她抱著光的脖子,由光的額頭慢慢吻到光的嘴唇。當蕙將那條濕潤的舌頭放進光的口中時,她感覺到光的手已在她的背部企圖拉下她連身裙的拉鏈。蕙立刻拉著光那隻手,帶著微笑推開光再走到他的睡房內。
光追著入房,見蕙已躺在不久前MISS張所躺在的位置。不過,急色的光這一刻已暫時將MISS張抱諸腦後。他站在牀邊抬起蕙的右腳,又腳趾開始輕吻,經過小腿、膝蓋再吻到蕙的大腿。蕙享受著光的"服務",開始發出輕微的呻吟聲。

蕙:呀……你0錫得我好舒服AR 。我都好想要LAR。
光聽見蕙這樣說,就伸手進蕙的裙底除去她的內褲。光將這條性感的內褲放在牀上時說:"咁濕GE?"
蕙:咁仲唔快啲?
光立即脫去身上的衣物,再從抽屜內拿出避孕套。
蕙:我幫你帶AR。
光將避孕套遞給蕙。蕙卻沒有即刻撕開包裝紙,反而將避孕套放進自己的領口內:"想帶套你自己拎LAR。"
光伸手拖起蕙。蕙坐起來吻著光的胸部,光的雙手就拉下蕙身上的拉鏈,再在蕙的配合下脫掉了蕙身上的裙。但避孕套沒有跌出來,因為它在蕙身上的粉紅色胸圍內。當光正想除去蕙的奶罩時,蕙卻說:"唔好除住。你試下就咁拎返個套,但唔准用手WOR。"
光:唔用手點拎AR?
蕙:你自己諗下LAR。

光推一推蕙,讓她再躺在牀上。接著光就伏到蕙的身上, 吻向她的胸圍,再用嘴含著那避孕套。蕙見到光已成功"取回"安全套,就說"含住佢"。蕙張開嘴咬著避孕套的另一端,用口取過安全套。她再撕開包裝紙,替光帶上它。蕙主動解開胸圍,全身赤裸張開雙腿對著仍然在牀邊的光。光見狀當然急不及待進入。

光站在牀邊不停抽插,蕙的叫牀聲愈來愈大。
蕙:呀!呀!平時見你咁怕醜,估唔到搞起上來咁MAN!
光:係咩?舒唔舒服AR?
蕙:好舒服。嗰日同我玩狗仔式正唔正?
光:正AR。
蕙:想唔想再玩?
光:想。
蕙就在牀上擺好姿勢,準備讓光從後進入。今次光無需蕙的幫助,就能從後進入蕙的陰道。
蕙:呀!你識自己入來咁叻仔GE。
光:係AR。
蕙:你插得我好舒服AR。再插勁啲LAR。
光立即加快了抽插速度,令蕙的高潮來臨:"我來LAR。畀你喺後面插真係正。以後呢招就係我地兩個……呀……之間GE絕招LAR。好唔好AR?"
光沒有回應繼續抽插。於是蕙就追問:"好唔好JE?"在這情況下,光當然不得不說"好"。

唔明添:smile_41:
引用:
原帖由 dominic.tsy 於 2012-6-12 12:09 PM 發表 查看引用來源
"絕招" lor == haha

引用:
原帖由 648 於 2012-6-12 11:41 PM 發表 查看引用來源
佢同蕙嘅絕招,,,咁再有第二個又小一招用囉,嘻嘻。。

嘿!呢個故仔唔會有新角色LAR不過。

多謝新朋友支持!

第四十三回、出發拍拖

聽見光答允,蕙即刻轉身和光激吻。蕙慢慢將光按下在牀上,自己繼續俯身吻著光。光沉醉於蕙的濕吻期間,突然感受到蕙將大量口水吐出,令自己的口腔內和下巴都盡是蕙的唾液。

同一時間,蕙已拿著光的陽具,將它塞進自己的陰道內。她跪在光身上扭動自己的身體,輪到光忍不住叫了出來。蕙問光:"好唔好飲AR?"

光 想起兩人之前在廳的對話,就這樣回應:"你應承過唔迫我同你玩呢招GOR WOR。"光的語氣帶點不滿,但享受著蕙的擺動的他當然捨不得叫停。蕙一邊將食指伸進光的口中,一邊這樣回應:"而家係我同你玩,我冇叫你同我玩WOR。 有你著數添LAR!"蕙見光無法駁斥她,就吐了些口水到光的胸前。蕙俯身啜回自己的口水,再伸出舌頭對著光的臉。光主動張問口吸綴蕙的舌頭,變相接過剛才 在自己身上,原屬於蕙的口水。蕙再專心以女上男下的姿勢騎著光,令光終於忍不住射精了。

完事後,兩人都已經累透,很快就在牀上睡著。

光醒來時,見自己一絲不掛,身旁卻不見了蕙。他望一望時鐘,見到時間已是早上八時半。光走出廳卻不見蕙,但她的旅行袋則在沙發上。他正想打電話找蕙時,穿著普通T恤牛仔褲的蕙就開門進來,手中是一個載著東西的大家樂膠袋。

蕙:訓醒LAR?
光:啱啱訓醒。
蕙:食早餐LAR。我買左一個中餐一個西餐,睇下你鍾意食邊樣。
光:你晨早流流走去買?
蕙:係AR。六點幾就醒左LU,沖左個涼你都唔知。頭先八點零有啲肚餓,見到你擺左條鎖匙係廳咪拎左佢落街。嗱,畀返你。

光接過鎖匙,和蕙合力將膠袋內的食物拿出來:"你可以叫我起身GA MA。"
蕙:見你訓得咁舒服唔捨得嘈醒你AR。
兩人一起用餐的時候,光心想:他已經忘了上次有人買早餐給他是甚麼時候了。
蕙:今日有乜做AR你?
光:冇AR。
蕙:我今日短週AR。全日陪住你都得。你想去邊度玩?
光:我冇乜地方想去WOR。份人好悶。
蕙:咁你陪我AR。我想去赤柱行下AR。
光:哦。
蕙:我地食完早餐訓多陣,訓晏啲出發去嗰度食TEA LAR。
光:哦。

兩人食過早餐,光就去洗澡。當他回到房間時,已見蕙睡著了。其實光還是很倦,就睡在蕙旁邊。他自問自己還不肯定對蕙是一種怎麼樣的感覺,但雙手就很自然地擁著蕙的身軀,再漸漸入睡。
到中午時份,蕙率先醒過來。他吻了光的額頭一下再叫光起牀。她將旅行袋拿到房內,問光:"你想你女朋友著得性感啲定係密實啲AR?"

光:冇所謂AR。
蕙:真係冇所謂?
光:係AR。
蕙:你上次夜晚同我喺條街到行,買戒指嗰晚記唔記得?
光:記得。
蕙:嗰晚你知唔知耐唔耐就有啲男人望實我?
光:知。
蕙:咁你覺得點?
光:怪怪地咁。
蕙:咁即係覺得正定係反感呢?
光:我唔知WOR。正係有啲古怪。
蕙:咁我今日都少布LAR。得你試多次再諗清楚係乜野感覺。

蕙就在光面前更衣。光坐在牀上望著蕙除下身上的T恤牛仔褲,身上只剩下 胸圍和底褲。蕙換上一件低胸長袖T恤,下身就穿上深啡色絲襪,再配以一條牛仔熱褲。這條熱褲的長度超短,僅僅蓋過臀部,令絲襪頭那不同的的部分也展玩了出 來。當蕙到洗手間化一個淡妝時,光也換好衣服,準備和蕙到赤柱一行。

係咪大家覺得蕙似壞人?
引用:
原帖由 stc.com 於 2012-6-14 09:13 PM 發表 查看引用來源

完全同意,但如果係咁蕙就同時無鰦朋友 (Miss 張) 同情人 (光),做晒衰人之餘仲俾位 Miss 張同阿光返撻添!

如被發現點算?:smile_41:
引用:
原帖由 648 於 2012-6-15 12:48 AM 發表 查看引用來源
係,真係精彩,我一路陪老公睇波一路偷偷睇,正。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆