上一頁下一頁
發新話題

原創:十年後的舊情復熾 全篇完 目錄見#1 感謝支持

收藏  |  訂閱
279  442.2k

第四十五回、示愛之後

蕙掛線後,光就問蕙:"今晚約左人AR?"
蕙:啲FRIEND叫我去飲野LOR。
光:約左人幾點?
蕙:佢地話九點半去到。我晏啲至落去都得。
光:飲到幾點GA?
蕙:通常都三、四點LAR。
光:聽日要返工WOR。
蕙:可以射波GA MA。

光默不作聲,面色好像有點難受。
蕙:做乜AR你?唔開心AR?
光沒有即時回應。他思考了十多秒才說出這句說話:"我唔想你走。"
蕙:下?
光:唔想你走。今晚陪住我AR。
蕙:點解要我陪住你AR?
光:我估我都鍾意你。
蕙:估?
光:唔係估。係真係鍾意你。
蕙放下手上的筷子,走到光面前吻了他的嘴唇一下。她再拉起光,帶光到睡房來一場溫馨的性愛。

翌日,蕙繼續和光過著同居生活。他們睡到中午,再去逛街看戲,吃過晚飯才回家。晚上回家裡,兩人坐在沙發看電視,到差不多十一時。
光:聽日MISS張話放學之後上來。
蕙:好AR。
光:係咪應該同佢講清楚呢?
蕙:下?你想同佢講啲乜?
光:講我同你GE野LOR。
蕙:點解要講?
光:唔想瞞住佢。
蕙:你估你同佢講GE話之後會點?
光:都唔知GA。可能佢會走……唔知。
蕙:如果佢話要走咁你會點?
光:我唔知AR。
蕙:你會捨得雪姐姐咩?
光搖頭。
蕙:你唔捨得佢。我都唔捨得佢GA。
光:但係好似有啲唔啱咁。
蕙:咁你既然唔捨得阿雪,係咪唔要我LAR?
光:唔係。 我點會唔要你。
蕙:嘿嘿!都話同你一齊有安全感GA LAR。
光:咁即係點?
蕙:咁即係點?咪好似尋日咁講,而家開心咪得。其它野慢慢解決LAR。

說罷,蕙去刷牙然後到牀上休息。光見到蕙這樣做也上牀擁著背向他的蕙。兩人都沒有說話。光一邊擁著蕙,內心則在擔憂明天應如何面對MISS張。蕙又怎會察覺不到光內心的不安?她轉身將光的頭抱進自己的懷中。如果是平日,光一定會趁機吻蕙的乳房。但現在光需要的不是性歡愉,而是要蕙給他的安全感。
蕙:傻豬弟弟,唔好擔心咁多。你而家有我喺你身邊AR。
光:多謝。
蕙:仲有你GE MISS張喺你身邊添呢。
光:其實我唔明。點解你接受到?
蕙:我想你開心,想阿雪開心,想自己開心。
蕙見光看似仍是很困惑:”其實好多野本來好簡單。唔駛一定搞到咁複雜GE。我聽朝會拎晒啲野走GA LAR。阿雪上到來唔會見到我啲痕跡。”
光:咁你聽晚會唔會搵我?
蕙:佢走左之後你打畀我LAR。

早上七時左右,蕙弄醒光。光睜開雙眼見到蕙已拿著旅行袋準備離去。蕙對光說:”我返屋企換件衫先返工LAR。”光起來送蕙出門口,兩人在門前深情一吻。

兩個小時後,光回到公司。他開啟電郵查閱電郵,見到MISS張在八時許已給了他一封電郵:

“我最愛的姦夫光仔:

星期五唔好意思AR!今日要好好品嘗你GE精華!我都要令你有無比GE興奮!快啲放工就好LAR!

掛住你的人妻淫婦”

見到MISS張這樣挑逗自己,光更覺得心情複雜。他因為背著MISS張搭上了她的好友蕙,感到自己可能對不起MISS張。但他不但捨不得和MISS張的感情外,MISS張這封電郵更激起了他的性慾。始終,雖然蕙能夠在性方面滿足到他,但和他十年來的女神上牀,感覺還是與別不同的。

多謝指正。我太掛住蕙……
引用:
原帖由 dominic.tsy 於 2012-6-17 12:03 PM 發表 查看引用來源
"兩個小時後,光回到公司。他開啟電郵查 閱電郵,見到蕙在八時許已給了他一封電郵”

應該是 miss 張 send 的吧 :smile_35:

可惜佢優柔寡斷多……
引用:
原帖由 stc.com 於 2012-6-18 12:49 PM 發表 查看引用來源
阿光最好快刀斬亂麻 ...

說得對AR。不過光就是不想MISS張淪為SP。
引用:
原帖由 jackyy01 於 2012-6-18 04:07 PM 發表 查看引用來源

感情世界,根本就是虚无飘渺的定义。  

我喜欢 蕙 的风流 。

其实我觉得   光 和 miss  都只是色情男女。 女神又如何  ?  色慾下只会 变成 ...

感謝評論。未必所有野都交待得到(其實逐啲寫好處就係大家啲評語會令我察覺到有啲位寫得唔夠全面),但都希望你睇落去,睇下最後個故仔係講乜。
引用:
原帖由 jackyy01 於 2012-6-18 06:33 PM 發表 查看引用來源

男女相稱 到  淫婦 、姦夫 ...

作者 ,我想問 如 光、 MISS 沒有 情慾,還可以 怎樣繼續 下去 ?

而SP 只是比較西方化 稱呼 .....

用另外的角度, 光與蕙 始於 情慾。而光在現實生活中,因為 MISS 的 ...

今晚或者聽日日頭。多謝支持,多啲留言吧!
引用:
原帖由 愛上他 於 2012-6-18 07:32 PM 發表 查看引用來源
幾時下一part,好好睇,每日都要上黎追post

我係男仔來GA!
引用:
原帖由 stc.com 於 2012-6-18 10:21 PM 發表 查看引用來源

我都係,除鰦追故事,睇纒點樣(以女性角度)了解事情都係好!

我都不知道掌握成點。最好有女版友評論下。
引用:
原帖由 stc.com 於 2012-6-18 11:01 PM 發表 查看引用來源
我知,不過既然樓主鍾意去 '女人心事' 瀏覽,呢方面點都有啲掌握至寫到Miss同蕙呢啲人物 ~

第四十六回、尷尬與羞恥

在等待MISS張期間,光不知不覺在沙發上睡著了。他醒後第一時間就是望一望時鐘,原來時間是五時十分。平時MISS張多是在五時前便來到和他幽會的。究竟MISS張為何還沒有來?光想打電話給她,但心知肚明自己沒有這權限。五分鐘後,光終於收到MISS張的電話。MISS張告訴他她因為學校臨時有事而晚了離開,但現在已在樓下。掛線後的光愈來愈忐忑。雖然他知道多數MISS張進屋後,兩人談不了多少句就開始性愛的前戲,但今天光心中已有另一個女人,他是否能像之前那樣享受和MISS張的性愛自己也不肯定。

光打開門讓MISS張進來後,就招呼MISS張坐下吃他買回來的西餅。MISS張一邊吃一邊說:"嗰日真係唔好意思AR。"
光:唔緊要。
MISS張:今日我又遲大到,要好好補償返你至得LAR。你入房,閂埋門等我。我五分鐘之內就入來GA LAR。

一向對MISS張言聽計從的光就走進房內,關上門躺在牀上靜待MISS張進來。他知道自己和平日有點不一樣。他平時等待和MISS張交歡時,往往陽具已急不及待硬了。但這一刻,它仍然維持在軟的狀態。

過了一段時間,大概已是過了五分鐘以上,MISS張仍未進房。光就大聲說:"你冇野AR MA?" MISS張回應:"得!得!好快!你唔好偷睇WOR!"不久,MISS張進來,再關上門。MISS張已是一絲不掛。她打開衣櫃其中一個抽屜,拿出自己的豹紋性感睡衣。她穿上睡衣後就跟光說:"唔好郁。"
MISS張走上牀,跪在光上面。光見到MISS張左腳多了一條銀色的腳鏈,令這條美腿顯得份外性感。MISS張伸出雙手拉起光,他先輕吻光的嘴,再將嘴唇移到他的頸部。MISS張的打扮和行動,已令光幾乎完全忘掉原來的不安,光也開始主動吻向MISS張。他的左摸著MISS張的胸,右手就抓緊MISS張的腳鏈。這時候,光的陽具也已相當堅挺了,MISS張就幫光脫下身上的 衣物。

當光已經全身赤裸之際,MISS張就捉緊他雙手,讓兩人二十隻手指都扣在一起。MISS張問光:"我好愛你AR。你愛唔愛我AR?"
光:我愛AR。
MISS張抱緊光。過了約十秒左右,MISS張再問:你愛唔愛我AR?你大聲啲答AR!"
光加大聲量:"我愛你AR!"

光回應的聲音剛落,他就聽到房門打開了。打開門走進來的人竟是蕙。同時,MISS張沒有再抱著光,改為坐在光身邊。光十分錯愕,陽具也迅速軟了下來。和MISS張一樣,蕙身上都只有同一款式的豹紋睡衣。她的下身沒有內褲,只是右腳帶了一條腳鏈,其款式和MISS張那條也是一樣的。她問光:"咁你愛唔愛我AR?"

驚魂未定的光當然不懂得怎樣回應蕙。蕙追問:"愛唔愛我JE?"
光赤條條對著兩個女人。他剛剛說了愛其中一個,現在另一個問他是否愛她。他心中知道其實他兩個都愛。這令光不但覺得尷尬,甚至覺得羞恥。他低下頭,不敢望著MISS張和蕙。

:')又寫錯。
本來MISS張真係女神來,點知我自己都鍾意左蕙……

多謝指正!
引用:
原帖由 jackyy01 於 2012-6-19 02:04 PM 發表 查看引用來源

最緊要是作者都愛上 "蕙" 這女角 ...

以下 應該是 MISS 但 再一次 變了 "蕙"  ......

當光已經全身赤裸之際,MISS張就捉緊他雙手,讓兩人二十隻手指都扣在一起。  蕙  問光:"我好愛你AR。你愛唔愛我AR? ...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆